Alekirjat

Kävin minäkin sitten kuitenkin alennusmyynneissä, nimittäin 15 minuutin piipahduksen kirja-alessa Suomalaisessa. Mukaani tarttui vain neljä kirjaa. 
Orhan Pamukin Muita värejä olen jo aloitellut ja se vaikuttaa hyvältä. Kirjaan on koottu tekstejä, jotka eivät ole mahtuneet Pamukin muihin kirjoihin. Pidän Pamukista todella paljon ja tämän kirjan olemassaolo oli minulle yllätys, koska en ole kuullut siitä aiemmin.


Ostin myös kaksi "elämäntaitokirjaa". "Elämänilon salaisuus ja onnellisuuden tiede" on vasta 35-vuotiaan buddhalaismunkin V.M. Rinpochen kirjoittama kirja siitä kuinka ihminen voi löytää elämänilon ja onnellisuuden. Buddhalaiset ajatukset ovat yleensä viisaita ja siksi kirja kiehtoo. "Emotionaalinen vapaus" on puolestaan kirja, jossa lääketiede, psykologia ja energiatietous yhdistyvät. Päämääränä on oppia kohtelemaan itseä ja muita ystävällisesti ja rakkaudella muuttamalla kielteiset tunteet myönteisiksi. Mielenkiintoiselta kuulostava kirja, koska mukana kirjassa on myös lääketiedettä.  


Neljäs kirja onkin sitten Nobel 2008 voittajan J.M.G Le Clézion Harhaileva tähti. Olen yrittänyt lukea aina jokaiselta uudelta Nobel-kirjailijalta yhden kirjan, jos kirjailija ei ole entuudestaan tuttu, mutta viime vuosina tämä "perinne" on jäänyt. Yritän nyt siis paikata tietämystäni Nobel-voittajista ja heidän kirjallisesta tyylistään.

No comments

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator