Häästressi

Nyt se sitten tuli...häästressi nimittäin. Ensimmäisen kerran. 
Häästressin poistamiseksi kävimme Kaivarissa kävelemässä jäällä. Ei tainnut kuitenkaan ihan auttaa. Huomenna pitäisi ostaa hääpuku jos a) haluaa saada sen toimitetuksi ennen häitä, b) haluaa alennuksen ja c) haluaa saada sen puvun minkä haluaa.

9 comments

Cherry said...

Kaikki järjestyy kyllä!! Et sä nyt niiiin jäljessä ole, siis että et ehtisi kaikkea hoitaa :) Niin mä ainakin aattelen.. että onhan tässä nyt vielä aikaa ;) Tsemppiä puvun kanssa :)

Absolutely white said...

Cherry: Kiitos tsemppauksesta! En tiedä pelottelevatko morsiuspukukauppiaat tahallaan, että kohta ei enää löydä morsiuspukua, jos ei nyt heti päätä ja tilaa. :-)

Mari said...

Voi kuinka kauniita kuvia.. Ne saivat taas vähän lisää kaipaamaan kesää ja veneilyä järvellä.. :)

Joanna said...

Uskon että kaikki menee hyvin! Kuten kaikki myyjät myös hääpukumyyjät varmasti haluavat saada pukuja myydyksi myös tuolla kiire-pointilla. Mitä itse olen kuullut niin monet ovat silti saaneet pukunsa todella nopeasti :) Jätä stressi nurkkaan ja nauti hääpuvun etsimisestä! Tsemppiä :)

Lumo said...

Kun olet tialnnut oukusi, on yksi huoli vähemmän. Parempi koettaa tehdä ajoissa ja ajallaan pieniäkin asioita, kuin jättää kaikki viime minuuttiin.

Itse aikanaan ompelin & täytin joululomalla riisipussit huhtikuun häihin... Muita nauratti, mutta olin tyytyväinen, kun sekin homma oli tehty.

Cherry said...

Niin, en tiedä. Ehkä osaksi pelottelee, mutta toisaalta puvuilla on niin monen kuukauden toimitusaika ja siihen vielä about 2 kk korjausompeluaika, että jos jotain saattuukin... :( Täytyyhän se kuitenkin olla mekko vimpan päälle ;)

Cherry said...

Ainiin.. eilen töissä ajattelin koko päivän, että varmaan kaikki maailman muut ihmiset on kävelyllä jäällä, kun on näin kaunis ilma <3 Siellähän siis sinäkin :)) Ihanat kuvat!

Rii said...

Kaikki järjestyy kyllä, stressaaminen on turhaa! Tosin ymmärrän kyllä hyvin, muistan kyllä stressanneeni omia häävalmisteluja hyvinkin paljon. Sairastuin flunssaan kesken pahimman stressin ja nukuin pari päivää melkein putkeen. Uskon, että fyysinen flunssa halusi katkaista jollain tavalla stressin, lepääminen todella auttoi!

Edellisessä postauksessa esittelemäsi puku oli todella kaunis! Minusta se ei ollut yhtään liian "kermakakku", vaikka siinä on iso helma ja paljon kangasta, niin se ei ole täynnä kaikkea erilaista hörhelöä ja törhelöä.

Absolutely white said...

Kiitos kaikille rohkaisun sanoista! Sain onneksi puvun ostettua ja nyt on yksi huoli vähemmän. :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator