Häät: hääpuku

Hääpukukuviot menivät uusiksi ja nyt joudun miettimään millaisen hääpuvun todella haluan. Keräsin muutamia vaihtoehtoja alle.

Tällainen aika perinteinen malli (Vera Wang)...ihastuin tuohon rusettiin
 lyhyt versio...pääntie on kiva
 Todella kaunis selkämys, mutta minulla taitaa olla liian iso takapuoli tämänmallisiin pukuihin :-)
 ihan jees
 tässä myös todella kaunis selkäosa
Kapea malli
 Röyhelöä
 Pitsiä

Mikä näistä vaihtoehdoista miellyttää sinun silmääsi eniten?

18 comments

Lissu said...

Itse pidän eniten viimeisestä.

Lumo said...

Frillat ovat muodikkaitaM toiseksi viimeinen puku on hauskasti simppeli ja kuitenkin siinä on röyhelön tuomaa "extraa".

Mieleisin on kuitenkin tuo kakkonen, ilman vyötäröruusua ja pitkänä. helmaan voisi ommella hiaman pitsiä.

Rii said...

Iiks, vaikea valinta! Ehkä Vera Wang.

Mari - Somasti said...

Kolme ekaa pukua on minun suosikkini! Ekassa tosiaan kiehtoo rusetti somiste, toisessa lyhkäsyys joka vois olla tosi kiva - erilainen, kolmannessa just se pyllylinja :) on kiva ja tuo kangas kiiltävyydessään ihana!

Sofié said...

Tykkäsin ensimmäisestä ja toisesta eniten! Ensimmäisen voisin nähdä itseni päällä, muta toista ehkä ihailisin mielummin jonkun muun päällä :)

Miia said...

Upeita pukuja, suosikkejani 1 ja 3...itse jo onnellissesti naimisissa, mutta ihana pukuja silti vielä katsella. Nauti kun häät ovat vielä edessä päin:)

Leena said...

Ehdottomasti tuo ensimmäinen -upea!

Leena Lumi said...

Kapean mallin kaunis alaosa ja sitten yläosa pitsiversion mallinen sillä muutoksella, että hihaosa pudotetaan niin, että olkapäät näkyvät.

Riina said...

Kyllä se on tuo Vera Wang, ehdoton suosikki! :)

Bride said...

Miksi pukusuunnitelmat meni uusiksi?

Minä lähtisin miettimään omalle vartalolleni sopivinta? Kauniita hääpukuja on niin valtavasti, että omalla vartalotyypillään kannattaa lähteä rajaamaan ja sen jälkeen sitten valita...Vai onko nuo kaikki sinun vartalotyypillesi jo sopiviksi valittuja?

Noita rusettejahan sitten saa kaikkiin pukuihin laitettua, kun ostaa nauhaa irtona.

Sara said...

Pidin itse eniten ensimmaisesta ja viimeisesta. Myos lyhyet haapuvut ovat monesti kauniita, mutta toisaalta pidan haapuvusta mieluiten pitkana.

Saara said...

Mun mielestä hääpuvut joissa on paljon ohutta kangasta ovat yleensä kauneimmat. Ne tekee puvusta ja siten morsiamesta jotenkin hennon ja naisellisen oloisen. Liian tiukka ja paksu kangas näyttää mielestäni halvalta. Toi eka Vera Wangin rusetti on niin söpö :) Enkä todellakaan usko, että sulla on liian iso peppu tohon selkäjuttuun, koska sehän näyttää vaan paremmalta, jos on muhkea takamus ;) Pitsistä olen alkanut tykkäämään, toi vika on ihan soma :)

Absolutely white said...

Kiitos kivoista kommenteista ja mielipiteistä hääpukujen suhteen!

Bride: Pukusuunnitelmat menivät osaksi uusiksi sen vuoksi, että kokeilin teettää puvun netin kautta...ei ihan onnistunut. Ja samalla tajusin, etten edes halua sen mallista pukua vaan jonkun hieman kapeamman. Olet aivan oikeassa siinä, että puvunhan pitää tietysti sopia omalle vartalolle ja sellaista toki etsinkin...

Saara: Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että ohuet kankaat ovat kauniimpia kuin paksut, jotka voivat antaa sellaisen liian tönkön vaikutelman. Vaihtoehtoja on vaan niin paljon ja mieli muuttuu koko ajan sen suhteen, että mikä olisi kiva.

Pimalee said...

Moikka. Katsoin että olen saanut uuden lukijan.:) Tervetuloa.
Ihana blogi sinulle ja tuo nettipuoti, oivoi sitä keinuhevosesta tehtyä korua - aivan ihana (harmi vaan että oli jo myyty) Olen nyt tutustumassa sinun blogiisi ja lueskelin hääaiheisia juttujasi... Minulla on hieman sama visio kukista, haluan kaikkea luonnosta ja niin meille tuleekin. Pöytiin tosin tulee valkoisia tulppaaneja tai liljoja (luulen että tulppaaneja). Oma kimppuni tulee olemaan sanomalehdestä tehty, kierrätysmielessä. Käy katsomassa lisää blogista, löytyy sanoilla kukat. Tsemppiä kevääseen ja häiden suunnitteluun.:))

puolukka said...

Mistä tuo kolmas puku on? Se on juuri sellainen, mitä olen etsinyt.

Absolutely white said...

puolukka: Valitettavasti minulla ei ole tietoa puvun valmistajasta tai mistä sellaisen voisi ostaa.

puolukka said...

Löysinkin mekon netistä; se on Alix & Kelly:n Kate-mekko.

Absolutely white said...

puolukka: Tosi kiva, että löysit valmistajan. Mekko on todella kaunis!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator