Teneriffa: Details


12 comments

Vekarus said...

Suloinen tuo pikkulapsi! Ihana kuva!

Absolutely white said...

Vekarus: Joo, pikkupoika oli oikein söötti kuvattava.

Anonymous said...

Ihania kuvia!! Varsinkin vihreä/valkoinen-kuva oli upea. Aihe kiinnostaa, koska olemme ensi viikolla lähdössä Teneriffalle. Mukavaa viikonloppua!

Absolutely white said...

Leena: Kiitos! Ja oikein hyvää matkaa aurinkoon!

Leena said...

Hyviä kuvia ja yksityiskohtia! Pikkupoika on suosikkini:)

Sarppu said...

Toi eka ja viimeinen kuva polttaa ihan sydämen karrelle, rakastan noita kuluneita maalipintoja ja tuo väri täydellinen ja nuo kivet, olisipa jo kesä. Ihania tunnelmia.

Lumo said...

Kauniita yksityiskohtia. Omissa lomakuvissanikin palaan useimmiten juuri noihin detaljikuviin. Ja ruokakuviin!

Henrietta said...

Heippa ja terveisiä Las Palmasista naapurisaarella ollaan. Sä olet tainnut jo kotiutua takaisin!? Mulla on onneksi viellä toinen viikko edessä kun siellä kuulemma kärvistellään kauheessa pakkasessa.
Pikkupoika minunkin suosikkini ja voisin kuvata miljoona kuvaa espanjalaisista lapsista jos vaan kehtais lähestyä ne on niin söpöjä.

Anne said...

Tälläiset matkakuvat ovat parhaita! Vaikka moni näkee mielellään sellaisia kohdekuvia, joista saa vinkkiä omiin matkasuunnitelmiin, minä pidän näistä "pintaa syvemmälle" huomioista. Aito asia!

Vihreä-valkoinen kuva oli ihanan raikas ja kesäinen...

Cherry said...

Olen täällä ihan sun blogin pauloissa. Tässä yövuoron aikana selasin sen läpi ja oon ihan rakastunut näihin kaikkiin ihaniin kuviin, joita olet ottanut tai löytänyt. Puhumattakaan millanen määrä ideoita sulta kumpuaa sisustukseen ja kaikkeen kauniiseen, huhhuh! :)
Aivan supervallottava blogi ei voi muuta sanoa :)

Helmiliina said...

Upeita kuvia.. ! Todella hienoja ja ihanista näkökulmista.. Nautinto katsella..kuin itse olisi matkalla.. :)

Absolutely white said...

Leena: Kiitos, pikkupojukuva on yksi minunkin leppareistani.

Sarppu: Kiitos kauniista sanoista! Itseäni myös viehättää kaikki kulunut ja vanha....joku niissä kivissäkin on, että niitä pitää aina kuvata.

Lumo: Totta, matkafiiliksen saa paremmin takaisin, kun katselee ruokakuvia tai jotain sellaisia yksityiskohtia, joihin liittyy joku ihana paikka ja hetki.

Henrietta: Kiitos terkuista! Toivottavasti loma on ollut onnistunut viereisellä saarella. Olen tosiaan jo palannut Teneriffalta ja yritän sopeutua näihin paukkupakkasiin auringon jälkeen. Ihanaa loppulomaa!

Anne: Otan todella vähän ns. perusturistikuvia matkalla, vaan pyrin etsimään kaikenlaisia yksityiskohtia tai erikoisia tilanteita kuvattavaksi. Silloin, kun kulkee kameran kanssa etsimässä detaljeja, näkee mielestäni enemmän...tulee kurkittua ylös, alas ja sivuille. :-)

Cherry: Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja kiva, että olet löytänyt blogiini! Kävin blogissasi ihailemassa valokuviasi Helsingistä ennen auringonlaskua.

Helmiliina: Kiitos! :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator