Tunnustus

Sain Lumo lifestylelta ja Leena Lumelta The Gorgeous Blogger tunnustuksen. Kiitos ihanaiset blogiystäväni, tunnustus lämmittää mieltä oikein kovasti! Tavoistani poiketen vastaan kysymyksiin. 
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."
1. Milloin aloitit blogisi? 
Aloitin tämän blogini lokakuussa 2010. Sitä ennen minulla oli pienen aikaa myös toinen blogi, joka on virallisesti minun "se ensimmäinen" blogini.
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan blogissani kaikesta siitä, mitä mieleeni milloinkin juolahtaa. Pääaiheita viime aikoina ovat olleet häät, matkustelu, ruokailu ja erilaiset ostokset. Yritän kirjoittaa asioista, jotka inspiroivat itseäni. Välillä teen kirjoituksia tekemistäni koruista tai tuunailuista, viime aikoina ne ovat vain jääneet hieman vähemmälle huomiolle. Pidän myös erittäin paljon lukemisesta, mutta kirjablogeilla tuntuu olevan vähän eri lukijakuntansa ja yksittäiset silloin tällöin tehdyt kirja-arvostelut eivät taida kiinnostaa ketään. 
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
En tiedä onko blogini millään tavoin erityinen verrattuna muihin blogeihin. Oma tyyli kirjoittaa asioista tekee jokaisen blogin ainutlaatuiseksi ja erityiseksi. Pyrin pitämään aiheet monipuolisina riippuen aina kulloisista omista mielenkiinnon kohteista. Lisäksi pidän valokuvaamisesta ja pyrinkin sisällyttämään postauksiin paljon valokuvia.
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen
Se, että tuli tarve raportoida tärkeimmistä kirppisostoksista helposti kuvien kera muualla asuville perheenjäsenille, lähinnä siis siskoille ja äidille. 
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 
Ulkoasun tyylikkäämmäksi ja selkeämmäksi. 
Koska tunnustuksen ovat oman käsitykseni mukaan saaneet jo kaikki "vanhat" ihailemani bloggaajat ja blogit, en jaa tätä tunnustusta eteenpäin näille vanhoille tutuille (jotka muuten löytyvät blogini oikeassa reunassa olevasta linkkiluettelosta). Mikäli joku "vanha bloggari" ei ole vielä tätä saanut, ottakoot sen täältä mukaansa omaan ihanaan blogiinsa.
Haluan kuitenkin jakaa tämän tunnustuksen, mutta jaan sen 5 uudelle tuttavuudelle eli sellaisille bloggaajille, joihin olen "törmännyt" viimeisen viikon sisällä ja ihastellut heidän blogiensa sisältöä. Olkaa hyvät arvon "uudet" bloggarit:

Vihreän talon väki
Kotoilua
Ilona K.
Valentine's Afternoon
Dolce

5 comments

Leena Lumi said...

Absolutely white, sinä sait oikein tuplana!

Ole hyvä vain♥

Sinulla on oma ääni, kun kirjoitat ja kuvasi ovat loistavia.

Olen linkittänyt sinut huomiseen ruokakirja-arvosteluuni;-)

Absolutely white said...

Voi kiitos Leena sanoistasi ja linkityksestä! Odotan ruokakirja-arvosteluasi innolla.

MissV said...

Kiitos, ihana! :))

dolce said...

Voi kiitoksia paljon :)

Heidi said...

Kiitoksia paljon, nyt sain tunnustuksen kirjoitettua!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator