Kenkäostoksilla

Pitkästä, pitkästä aikaa kävin kenkäostoksilla - ihan ex tempore oikeastaan. En tarvitse uusia kenkiä, mutta löysin parit kivat, jotka kotiutin viime lauantaina. Tosin toiset joudun palauttamaan, koska ne ovat vaan liian pienet. Kummatkin kengät ovat Vagabondin, jolta löytyy mielestäni kivan trendikkäitä kenkiä kohtuuhintaan ja usein kengän lesti on minulle sopiva.

Nämä kengät aion pitää eli kiilakorkoiset mustat nahkanilkkurit. Noissa kiilakoroissa on vaan sitä jotain...Pähkäilin värivaihtoehdoissa käytännöllisen mustan ja epäkäytännöllisen vaaleanharmaan mokan välillä, ja käytännöllisyyshän sitten voitti.
Olen ihan surkuna, että nämä mustat nahkaballeriinat ovat liian pienet minulle, vaikka ostin suurimman koon eli 42:n. Nuo ylemmät ovat kokoa 41 ja ovat aivan sopivat. "Tarvitsen" ehdottomasti mustat simppelit nahkaiset balleriinat eli niiden metsästys jatkukoon. Tosin haaveena olisi ostaa joskus Chanelin mustat balleriinat, mutta...saa nähdä.
Shoppailun jälkeen hieman vaaleanpunaista kuplivaa...

17 comments

Sarppu said...

Ihanat nuo ylemmät kengät, yksinkertaisen tyylikkäät, tykkään itsekin Vagabondin kengistä. Mustat ballerinat varmasti löytää jostain, oletko katsastanut Espritiltä netistä. Itse tilailin tänään hiukan kevätvaatteita siltä ja olen ihastunut merimiesväreihin, jotka nyt niin in, arggh tulee vaan se oma teini-ikä mieleen, ne olivat silloin in, mutta en niistä välittänyt, että ehkä nyt on sitten senkin aika :)

Mari - Somasti said...

Tosi hyvän näköiset kengät! Ja hieman myöhässä naistenpäivän toivotukset täältä sinne! :)

Cici said...

Sarppu: Kiitos vinkistä, käyn katsastamassa Espritin kengät! Minua ei ole vielä ainakaan nuo merimiesvärit houkuttaneet, mutta voi olla, että niiden aika tulee vielä minullekin.

Mari: Kiitos!

Chatrin said...

Mulle Vagabond sopii kanssa usein tosi hyvin ja olen huomannut, että niiden pitää puristaa vähän ostettaessa, koska venyvät aina käytössä. Puristaako nuo baltsut liikaa vai vaan vähän?

uuvee said...

oh ja voih! toissapäivänä miuta vaivasi kokopäivän ajatus juuri tuollaisista kengistä ja sitten näin ne vielä täällä! petollista. viikonlopun turun reissulla on ehkä pakko katsastaa parit kenkäpuodit.. kiitti ;)

Cici said...

Chatrin: Kyllä ne balleriinat puristaa liian paljon eli en usko, että olisivat sopivat, vaikka vähän venyisivätkin.

uuvee: Kannattaa katsastaa kenkäpuodit ehdottomasti! Noilla kiilapohjakengillä on muuten vielä tosi helppo kävelläkin.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Liian pienet kengät ovat vihoviimeiset!

Sain juuri tänään Walnut Melbounen ballerinat Australiasta, tulo kesti 1½ kk, mutta nyt minulla on mustat ja valkopunaiset ballerinat kesäksi. Valkopunaiset olivat vielä alessa.

Tullikaan ei ollut napannut niitä, vaikka arvo oli yli tullirajan = 55,24 AU$ + 81,77 AU$ + rahti 22.68 AU$. Katselin ohikulkiessani tänään Nectarinen ikkunaa, aivan samalaiset balleriant mustavalkoisina maksoivat 130 €.

Miksikö piti Australiasta asti tilata? Ostin Walnutin ballerinat viime kesän matkalla Sydneyssa ja ne olivat kävelystä kipeissä jaloissa kuin ihanat pehmeät sukat, edulliset, hyvälaatuista nahkaa ja niin ihanat jalassa... niita piti saada siis lisää! Normaalisti käytän kokoa 41, mutta näistä otin koon 42.

Cici said...

Lumo: Pitäisiköhän minunkin uskaltautua kokeilemaan noita Walnutin balleriinoja. Minullakin koko olisi sitten varmaan tuo 42...

Rii said...

Minäkin tykkään tosi paljon juuri Vagabondin kengistä, sillä lesti on juuri sopiva minulle. Ja niillä jaksaa kävellä pitkäänkin. Tosi hienot kyllä nuo kiilakorot. Allekirjoitan myös Chanelin balleriinoista haaveilun =D

Riina said...

Juu, tänne saa sitten kanssa vinkata paikan josta löytyy 42 koon mustat ballerinat. Tuntuu että niiden kanssa on haku päällä ihan koko ajan. :D Ai niin, kokeilin Aleksi 13 kaikki mahdolliset edes balleriinaan viittaavat kengät ja sopivia ei vaan löytynyt. Isojalkaisen elämä on ihan mälsää!

Tickler said...

Meillä taitaa olla sama kenkämaku :). Ostin nimittäin nuo samat nilkkurit viime viikolla. Ja ballerinat minulla on viime syksyltä. Jännää vaan, että nilkkurit piti ottaa numeroa isompana kuin ballerinat. Ne ei niin veny kuin ballerinat.
Nilkkurit on ihanat jalassa, niillä kävely sujuu helposti, vähän kuin pehmeästi keinuen :).

A-L said...

Kauniita kenkiä, nuo ensimmäiset ovat erityisesti makuuni:) Kaunista viikonloppua sinulle!

A-L

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Walnutin osoite on siis http://www.walnutmelbourne.com// ja kokoja oli kaikissa aikuisten gengissä 42 asti.

Nytkin istun uudet ballerinat jalassa kahvitauolla... täyty käyttää toimistolla, kun ulkona ei ole vielä ballerinakeli.

Anonymous said...

Tosi kivat kengät molemmat!
Mä itseasiassa just tänään ostin nuo samaiset baltsut, ja odottavat nyt kuumeisesti sopivia kelejä :)Mulle vagabondin lesti sopii tosi hyvin, ja niitähän sitten kaappiin onkin kertynyt jonkun verran...

Cici said...

Rii: Totta, Vagabondeilla jaksaa yleensä kävellä tosi pitkään ilman, että jalkoja alkaa puristaa tai sattua.

Riina: Niinpä, ja sulla on vielä isompi jalka kuin mulla. :-)

Tickler: Oho! Niinpä näyttää olevan sama kenkämaku. Tuo on aivan totta, että kiilakoroilla on askel sellainen keinuva.

A-L: Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua!

Lumo: Kävin jo katsomassa ja siirtämässä ostoskoriin parit Walnut Melbournet, mutta jänistin enkä vielä uskaltanut tehdä ostosta. Tuo kengän koko vielä mietityttää, että olisikohan se 42 oikea koko. Ehkä uskaltauduin viikonloppuna tekemään tilauksen, nyt kun osa balleriinoista on vielä alessa. Minäkin käytän töissä balleriinoja...lähes joka päivä.

Sofiina: Balleriinat on niin ihanat, mutta minun on pakko ne palauttaa, koska puristavat sen verran paljon.

uuvee said...

Arvaapa, mitkä kengät lähti turusta mukaan (blogissa näkyy..)! Kolme kenkäkauppaa meni, että mitään oikiaa ja kolahduttavaa ei näkyny. Neljännessä näin sivusilmällä kiilaa ja nahkaa, ilman turhia krumeluureja yms. ja soli siinä! Rakkautta ensiaskelilla! Kyllä kotona nauratti kun huomasin, että tulipa sitten hankittua aivan samat kengät.. tosin eri värissä ja koossa. ;)
Ja tänään meni eka päivä kengillä, eikä tunnu missään, ihanat!

Cici said...

uuvee: Ihanat kengät olet ostanut! Ja konjakinvärisenä ne ovat niin kauniit... :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator