Viikonloppujuttuja

Lauantaina matkani vei jälleen kerran Anton & Antoniin. Jo perinteeksi on muodostunut ruispatongin ostaminen ja se lähti mukaani tälläkin kertaa. Sen lisäksi ostin jokirapusalaattia ja sitäkin ostan lähes jokaisella käynnilläni. Tällä kertaa päätin kokeilla myös yrttituorejuustoa. Itse juusto on ihan hyvää, mutta ruispatongin päälle se on liian "laimean" makuista.  
Lauantain herkuksi ostin Anton & Antonista mustikkamuffinssit...ai että ne maistuivat hyviltä!
Alla olevan kuvan "tarjotintelineen" ostin kirpparilta korutelineeksi, koska se maksoi vaivaiset 3 euroa. Kaikki telineessä olevat korut ostin lauantain kirppisreissultani. Huh!
Kirppikset ovat hyvä paikka myös kirjanystäville. Rework oli mieleinen löytö vain 2,50 eurolla. Huimaavia korkoja aloitin jo lukemaan ja se on itseasiassa aika hauska kirja etenkin korkkareista kiinnostuneille. Munron hyväkuntoinen pokkari vain 50 senttiä.
Hyväkuntoiset Peakin vaatteet ovat myös aina tervetulleita. Lippis ja huppari maksoivat yhteensä 7 euroa. Ei ollenkaan paha hinta.
Sunnuntaiaamun pikavisiitiltä Valtteriin löytyi aivan upea löytö...nimittäin lähes käyttämätön Marimekon tyynynpäällinen, jonka olin aikonut muutenkin ostaa. Jee! 
Kastehelmen vihreä väri kutsui minut luokseen maagisella tavalla. Meillähän on tuota Kastehelmeä kirkkaana ja kirkkaissa pysyn, mutta ajattelin vihreän piristämään kattauksia.

14 comments

Susa said...

Kylläpä sopii hyvin korutelineeksi tuo pieni kaksikerrostarjotin!

Pakko kysyä, mihin hintaan siellä sait tuon vihreän Kastehelmen? Itsekin haaveilen hankkivani kastehelmeä tarjoiluastioiksi, mutta väriä en vielä tiedä..Täällä vain tuntuu olevan ne kirpputorilla kohta kalliimpia, mitä samassa värissä uutena kaupassa.

Cici said...

Susa: Eikö sovikin! Materiaali on vielä sellaista metallintyyppistä eli en kyllä siinä lähtisi edes ruoka-aineita tarjoilemaan.

Vihreä Kastehelmi maksoi 4 euroa. En jaksanut tingata, kun olin juuri lähdössä pois kirppikseltä. Olen kyllä ostanut kirkkaita samankokoisia lautasia 2 eurolla.

June said...

Mahtavia löytöjä!

Kerrosvatia oon itsekin himoinnut jo piiiiitkään. Design Marketissa taisin joskus törmätä sellaiseen vanhoista keraamisista lautasista tehtyyn, jossa joka kerros on siis erilainen lautanen. Vieläkin harmittaa, etten silloin ostanut sitä. Mutta kyllä tollanen hopeanhohtoinenkin olisi hieno :)

Anonymous said...

Mä kans ihastelen tuota kivaa koruteline ideaa! :)

Voi noi kastehelmi astiat on ihania! Mä oon ostanut kirkkaita pienempiä kulhoja jälkiruokiin, ja mieli tekis ostaa sellainen iso lautanen tarjoilutarkoitukseen. Ihana kun tuollaiset vanhat on tulleet taas pinnalle, mun vanhemmillani on kans niitä mun lapsuuden ajoilta ja ajattele, vielä ovat hyvässä kuosissaan ja käytössä :)

Aurinkoista sunnuntaita! :)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Tuollaista kaksikerrostarjotinta olen himoinnut, tosin ihan jälkkäritarjoiluihin.

Anton & Anton on mahtava, siellä pitäsi käydä useamminkin.

Cici said...

bubble: Kerrosvadinhan pystyisi tekemään itsekin, jos löytäisi hienoja vanhoja lautasia, jotka voisi yhdistää. Erilaisissa "tuunailukirjoissa" on ohjeita kerrosvatien tekoon.

Sofiina: Erityisesti, jos haluaa pitää osaa koruista esillä, on tuo kerrostarjotin erinomainen sellaiseen. Kastehelmet on niin mun lemppareita. Meillä on sellainen iso tarjoiluvati kirkkaan ja se on kyllä ihana. Kiitos, ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

Lumo: Itsekin himoitsen kaksikerrostarjotinta jälkkäritarjoiluastiaksi, mutta sen pitäisi olla kirkasta Kastehelmeä... :-)

Karoliina / Kirjava kammari said...

Olipa ihania asioita tässä postauksessa! Minulla on haaveissa järjestää jokalauantainen kierros keskustan hyvissä ruokakaupoissa, niin kuin halleissa ja Anton & Antonissa sitten, kun kuopuskin jättää päiväunet pois. Nyt ei tahdo millään ehtiä, ja yksin ei viitsi lähteä bussilla kierrosta säätämään täältä Espoosta.

Munron Kerjäläistyttö on aivan ihana kirja! Lisa See on taas kiinnostanut minua jonkin aikaa, mutta vielä ei ole tullut tutustuttua.

Aurinkoista sunnuntaita!

Leena Lumi said...

Jokirapusalaattia♥ Minä usein noudan/noudatutan valmisannoksen katkarapusalaattia valkosipulikastikkeella...Siis RAKASTAN kaikkia veden anteja. Kalaakin syömme kaksi kertaa viikossa.

Ihana koruteline eli hyvin keksitty!

Tuo Kastehelmi on yhtä klassikko kuin minun Nuutajärven Apila-sarjani. Hyvä ajatus laittaa muutama esine värillä. Olen itse tehnyt valkoisessa KoKo sarjassa niin, että joukossa muutama limenvihreä, jota ei valitettavasti enää saa,sillä vaihtoivat sen vihreän toiseen.

Minulla oli muutama, siis vain muutama kirkas Kastehelmi, joten taisin antaa tyttärelle opiskelijaasuntoon. Mutta hän osaa arvostaa näitä vanhoja.

Kiva sunnuntaipostaus♥

Suveliina said...

Ihania löytöjä! Tuo Kastehelmi on kaunis. Tykkään muutenkin tuosta vanhasta vihreästä. Niitä näkee vähemmän kuin kirkkaita, ainakin täällä päin. Kaunis on. Mukava alkavaa viikkoa!

Cici said...

Karoliina: Haaveesi kuulostaa ihanalta. Itse käyn nyt lähes joka lauantai Anton & Antonissa. Joskus myös viikollakin, kun tekee mieli ruispatonkia. :-) Ihanaa alkavaa viikkoa!

Leena: Kiitos! Merenelävät ovat hyviä ja terveellistä syötävää...tosin tuossa minun jokirapusalaatissani on majoneesia (--> ei niin terveellistä).

Suveliina: Ennen en pitänyt tuosta vanhasta vihreästä, mutta nyt se jotenkin kolahti.

Anna-Maria K said...

Täytyis kyllä ehdottomasti lukea Huimaavat korot, mikäs Shoe lover sitä muka on olevinaan jollei sitä ole lukenut ;D

Dylana Suarez said...

I love this all!


xoxo,

colormenana.blogspot.com

Linnea / kujerruksia said...

Ihania värikkäitä ja maukkaita asioita <3

Anton ja Anton on kyllä ihana. Sieltä saa myös hyvää kahvia. Pitänee kokeilla tuota rapusalaattia joku päivä.

Cici said...

Ansku: Joo, kyllä sun täytyy ehdottomasti se lukea. Ei se ole niin "viihteellinen" kirja kuin mitä ensin ajattelin, mutta siis on kyllä viihdyttävä ja kivasti kirjoitettu.

Dylana: Oh, thank you! I love your blog and the photos of Northern California brought me memories when I was travelling around California coastal.

linnea: Kahvia en olekaan vielä ostanut Anton & Antonista eli minun pitää testata kahvipuoli seuraavalla visiitillä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator