Hääkengät?

Tarvitsisin kipeästi vinkkejä mistä voisin löytää ihanat hääkengät (mielellään pääkaupunkiseudulta). Hääkenkien pitäisi olla seuraavat kriteerit täyttävät:

- 3 - 5 cm korko
- ihanan kesäisen väriset: pinkit, turkoosit, oranssit, keltaiset, vihreät, taivaansiniset...?
- mielellään kiilakorkoiset
- vähintäänkin nahkainen sisus, mielellään myös päälliosa
- ihanat, söpöt, naiselliset
- koko 40 - 41

En siis ole etsimässä ns. perinteisiä valkoisia satiinisia hääkenkiä, vaan kenkiä, joita voisin pitää vielä häiden jälkeenkin muistellen kivaa hääpäivää. Olen käynyt omasta mielestäni kaikki Helsingin keskustan potentiaaliset kenkäkaupat läpi alkaen Nina's:sta ja päätyen Stokkan kenkäosastolle enkä ole löytänyt mitään em. kuvaukseeni sopivaa. Onkohan kesäksi vielä tulossa uusia malleja?

Aluksi ajattelin päätyväni klassisiin balleriinoihin, mutta hameeni vaatii kenkään korkoa eli balleriinat on poissuljettu, ellei niissä sitten ole 3 - 5 cm korkoa. Vinkkejä?!

14 comments

Niina said...

Oletko KenkäMarskissa käynyt? Sieltä olen ainakin ite löytänyt ihania kenkiä. :) Omat punaiset hääkengät löytyivät lopulta Sokokselta, kun olin käynyt kaikki mahdolliset Tampereen kenkäkaupat läpi.

Nanna said...

Oisko mitään?

http://www.minnaparikkashop.com/category/8/mid-heels

Outi-Hyypiön elämää said...

Entäs nää:
http://www.clickshoes.fi/

http://www.brandos.fi/

http://heppo.fi/

http://www.redshoe.fi/fi/index.php?section=3

uuvee said...

Kinkkistä.. jos aikaa on niin tsekkaa vielä nellyn ja asoksen valikoimat netissä, molemissa voi haun avulla rajata koon, mallin, värin jne., joten vähän helpottaa etsintää. Toissa viikonloppuna erään morsmaikun kanssa kierrettiin kyllä kans kaikki kenkäkaupat ja jäätiin tyhjinkäsin, mutta hänen jalkansa onkin kokoa 35/36.. Kävithän bulevardin halosella, siellä on paljon juhlakenkiä!

Henna said...

Argh, voi hääkengät! Meillähän on samaiset juhlat kahden (paniikki!! :D) viikon päästä ja kengät teettää ongelmia täälläkin. Brandokselta on kätevä tilata sovitukseen, kun siellä on ilmainen toimitus&palautus.
Tsemiä etsintöihin!

Anonymous said...

oot varmaan koittanut niitä Vagabondin klassisia kiilakorkkareita? niitä on usein eri väreissä ja hieman eri malleillakin.. Ainakin mun lestiin ne on hyvät kävellä ja korkoakin on juuri tuon verran. Nettikaupassa näytti olevan ainakin valkoisena, pinkkinä, mustana jne.

Ziossakin varmaan kävit? Siellä kun on hyviä kenkiä, tosin aika korkeita korkoja tai sitten ihan balleriinoja..

Emilia

Anne said...

Nuo hääpukumyymälät (ainakin jotkut) värjäävät myös kenkiä juuri sen väriseksi kuin halutaan. En nyt heti muistanut yhtä aiempaa kaverin vinkkiä, mutta googlatessa löytyi ainakin tämä:
http://www.stilissima.fi/stilissima/varjaysstudio.php?i=3

~S~ said...

Voih, mä löysin ainakin mun mielestä todella hyvin sun kuvaukseen sopivat kengät Tallinnasta viime keväänä Vivian Vau nimisestä kenkäkaupasta. https://picasaweb.google.com/sarakokko/OmaaTietaEtsimassa?authkey=Gv1sRgCNLB6ZLW_JfeswE#5468467849708451922 tuossa on kuvakin niistä. Kannattaa pitää kauppa mielessä, jos Tallinnassa satut käymään! :)

Absolutely white said...

Kiitos kaikille vinkeistä, pitää katsastaa vielä muutama noista vinkkaamistanne paikoista, joita en ole vielä läpikäynyt.

bubble said...

Olet varmaan Ziossa jo käynyt? Siellä on vaikka mitä herkkuja :) Jotenkin tulis mieleen että jotkut perusavokkaat voisi sopia, kiilakorolla tai tavallisella korolla.

Absolutely white said...

Bubble: Olen käynyt varmaan kaikissa keskustan Zioissa, mutta niissä on ollut joko liian korkeita korkoja tai sitten balleriinoja...ei oikein mitään järkevää siltä väliltä.

Iitu said...

Itse ostin hääkengät (silkkiset kylläkin) muistaakseni seremonia-nimisestä liikkeestä Helsingistä, jossa kengät voi värjäyttää juuri sellaisen värisiksi kuin itse haluaa. Halusin ehdottomasti fuksianpunaiset kengät, annoin värimalliksi häälaukkuni ja kengistä tuli tismalleen toivomani väriset! Laitan alle linkin meidän hääpostaukseen jossa kengät vilahtaa muutamassa kuvassa. :)

http://santtujaiitu.blogspot.com/2011/03/elama-on-unta-ja-rakkautta-varten.html

Absolutely white said...

Iitu: Sun kengät ovat kyllä ihanat! Pitää miettiä vielä tuota värjäystä.

Iitu said...

*satiiniset siis, ei silkkiset :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator