Häävalokuvaus

Meille tuli hetkellinen takapakki häävalokuvauksen suhteen, kun alustavasti varaamamme valokuvaaja ei pääsekään tulemaan. Onneksi kyseinen valokuvaaja suositteli muutamaa valokuvaajaa, joiden joukosta löytyi aivan ihastuttava tuleva häävalokuvaajamme.
Kyseinen valokuvaaja on ulkomaillakin häitä kuvannut ja hänen kuvansa ovat todella kauniita. Vietimme eilen kuvaajan seurassa 1,5 tuntia tutustuessamme toisiimme. Kuvaaja halusi tietää tarinamme ja sen, millaisia olemme ihmisinä, jotta hääpäivän kuvaamisesta tulee meidän näköisemme.
 Kuvaajamme ja hänen mahtavia kuviaan löytyy mm. täältä.

Alla muutamia tunnelmakuvia, jotka eivät tosin ole kyseisen kuvaajan ottamia, vaan netistä löytämiäni. 
Kuvat ja niiden lähteet löytyvät Pinterest boardistani Wedding.

9 comments

Hanna said...

Ihania kuvia. Meidän häät kuvaa puolisoni sisko. Hän opiskelee Taikissa valokuvausta ja on aika luonteva valinta, sillä tuntee luonnollisesti meidät molemmat ja pidän hänen valokuvistaan.

Cherry said...

Näyttää mahtavalta, kävin vähän kurkkaamassa! Onneksi toi juttu järjestyi. Olisin ihan riekaleina, jos meidän kuvaaja vaikka sairastuis pahasti tai jotain..

Niina said...

Todella kauniita kuvia :) Meidän valokuvaaja oli ystäväni, joka on opiskellut valokuvausta ja tekee nyt kuvauskeikkoja niin häissä kuin muuallakin. Todella lahjakas ja taiteellinen, tänään näen loput juhlakuvat ja pian laittelen niitä blogiinkin näytille. :)

Hannele said...

Oi mitä kuvia, tässähän ihan herkistyy :)

Absolutely white said...

Hanna: Joo, luonnollisesti tuolloin on mukava käyttääkin tuttua sukulaista kuvaajana.

Cherry: Kuvaajan tyyli on aivan ihana ja juuri meidän oloisemme. Odotan todella innolla hääkuvia.

Niina: Jee, innolla odottelen kuvia!

Hannele: Eikös...herkistyminen on hyvä asia. :-)

Sort of Pink said...

Mä en ole kerennyt vielä aloittaa valokuvaajan etsintää meidän hääjuhliin ja kohta ne jo on! Joten alkaa iskeä pieni paniikki. Katselin tämän teidän valokuvaajan kuvia ja ne ovat kauniita. Voitko kertoa hieman hintatietoja niin voisin melkeinpä kysäistä häntä meidänkin bileisiin =)

Absolutely white said...

Sort of Pink: Hinnat riippuvat tosi paljon siitä minkälaisen paketin haluaisitte ottaa. Pelkkä 8 tunnin kuvaus (sisältäen 90 creatively edited photos, 400 post processed photos) on 1200 euroa + alv 23 %. Edullisin paketti on 980 euroa + alv sisältäen 6 h (75 creatively edited photos, DVD ja valokuvakirja 80 sivua). Ja kallein paketti, joka sisältää koko päivän kuvauksen, erillisen kihlajaiskuvauksen, assistentin, ryhmäkuvia, kiitoskortteja, nahkakantisen valokuva-albumin jne. maksaa 3500 euroa + alv. Meidän pakettimme on noiden välistä.

Sort of Pink said...

Kiitos tiedoista! Saatanpa jopa rimpauttaa hänelle =)

Absolutely white said...

Sort of Pink: Lämpimästi suosittelen, koska Maria on tosi ihana persoona ja todella näyttää valmistautuvan toimeksiantoon huolella.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator