Hääkakku?

Häidemme cateringin järjestävä taho ei pysty toteuttamaan toivettamme hääkakun suhteen. Toive on mielestäni aikas pieni ja ihmettelenkin, että miksei se onnistu...
Toivoimme aika perinteistä mansikka-kermakakkua, mutta koristelu olisi ollut tämänkaltainen.
No, nyt pitäisi löytää hyvä kakuntekijä mielellään Helsingistä, ettei kakkua tarvitse lähteä hakemaan mistään kaukaa hääpäivänä.
Kakkugallerian kakkuja olemme maistelleet, mutta mousse-kakku ei ehkä sittenkään ole se meidän juttumme. 
Juustokakku on hyvää, mutta onko sitä kiva syödä häissä? 
Minkä makuinen on sinun lempikakkusi? Ideoita? Hyviä kondiittoreita? Kakkubloggareita?
Kuvat ja niiden lähteet löytyvät täältä.

37 comments

Unknown said...

Siis minkä ihmeen takia ei voi toteuttaa? Käsittämätöntä!
Aivan ihanan herkullisen näköinen tuo ensimmäinen.. ja tosi hauska tuo "linnunpesä".
Me ollaan vähän kallistumassa sen juustokakun suuntaan, koska se on molempien herkkua ja toisekseen meidän häihin ei tule kakunleikkaamisesta mitään ohjelmanumeroa. Se on vain jälkiruoka. Toisaalta itse alan jo lämmetä normikakuillekin, kun olen niitä vähän jo oppinut syömään. Muru sen sijaan ei niitä syö...

Linnea / kujerruksia said...

Oletteko kysyneet tuolta Krulla'sista? Joku naimisiin mennyt tuttu kehui sitä kakkujen suhteen?

Ihana tuo linnunpesäkakku :>

Ja minun mielestäni juustokakku sopii häihinkin vallan mainiosti!

Cici said...

Nanna: No, sanos muuta. Itsekin ihmettelin, että sain sellaisen vastauksen. Kakkuhan olisi mielestäni ihan helppo toteuttaa...sen kun vaan tekee normikakun ja koristelee sen meidän haluamallamme tavalla. Juustokakku on kyllä namia.

Cici said...

linnea: Ei olla vielä kysytty, kun vasta saatiin catering-firmalta se kieltävä vastaus. Hmm...pitäisiköhän miettiä myös sitä vaihtoehtoa, että olisi pari erilaista laatua olevaa kakkua...?

Unknown said...

Hmm, ei tule Helsingistä mieleen spesiaalia kakku-vinkkiä, mutta ne kahvilat, jotka leipovat omat tarjottavansa (esim. Ekberg), tekevät myös tilauksesta kakkuja?!

Porvoosta osaisin tietysti sanoa että: Cafe Capriolet, ja onnistuu varmasti oman toiveen mukainen koristelukin. Silloin joutuisitte pistämään kakkulähetin aamusta reissuun, jos siis kakku tulisi "kaukaa".

Cici said...

Anne: Kiitos vinkistä! Bestman tulee Porvoosta eli tuo Cafe Capriolet voisi hyvinkin olla varteenotettava vaihtoehto.

Anonymous said...

Ootko kysynyt Annin juhlapalvelusta? http://www.anninjuhla.fi/

Ainakin toteuttivat piirroksestani täydellisen lastenjuhlakakun :) .

Outi-Hyypiön elämää said...

No jopas on. Tuo haluamanne koristelu on vielä tosi helppo toteuttaa, ei vaikeita sokerimassakoristeita!! Uskomatonta.
Meillä oli häissä "juustokakku". Passiaon-valkosuklaamoussekakku, ja oli ihan törkee menestys, kakku meni viimeistä murua myöden että hääpari ei saanut edes santsipalaa.

Olen kakuntekijä-harrastelija ja blogisti mutta asun Vantaalla että matkaa tulisi :/ ja olen tehnyt vain kerran elämässäni hääkakut.
Niistä tuli tämännäköiset: http://2.bp.blogspot.com/_BpbL6FCaRQw/TTwAT_fGDBI/AAAAAAAAAD8/rrHVtZHDH6I/s1600/h%25C3%25A4%25C3%25A4kakut+katille.jpg

Heh en vieläkään voi käsittää että joku kieltäytyy tekemästä teidän kakkuja, tuohan on iisimmästä päästä varmaankin mitä hääparit yleesä haluaa :D

June said...

Aivan ihana toi ensimmäinen, näyttäis myös ihan mun kakulta (mikäli olisin naimisiin menossa)! Käsittämätöntä ettei muka voi toteuttaa, mitä ihmettä o___O

Juustokakkuja oon syönyt häissä, ja ovat toimineet loistavasti :) Esim. valkosuklaa-mustikka, mmm.... Ite oon suklaaihmisiä, joten mulle tulis varmasti joku suklaaunelma jos tarvetta tulis :) Toivottavasti löydät täydellisen kakun jostain!

Satu said...

Juustokakku käy joka tilaisuuteen! :) Sanoo juustokakkuhiiri. Ikävä kyllä en tiedä kondiittoreista tai kakkubloggareista, mutta toivottavasti te löydätte teille sopivan kakkumestarin!

Viivi said...

Miau. Ihana tuo eka kakku! Koristelun osaisin minäkin tehdä joten ihmettelen..
Komppaan Annea, se Porvoon Capriolet on ihan huippu!
Oma ehdoton lempikakkuni (ostettu) on aina vaan Kakkugallerian mustaherukka-suklaamousse kakku, nam.
-Tytär oli viime kesänä Kanadassa sukulaisen häissä ja siellä vain hääparilla oli pieni kakku ja vieraille ihanasti koristeltuja cupcakes (muffiini vai mikä se on suomeksi)

Cici said...

Laura: En ole vielä kysynyt. Kiitos vinkistä!

Outi: En saanut linkkiäsi auki. :-( Sain vinkin, että ehkä eivät halua toteuttaa siksi, että karkit värjäisivät hetkessä kakun pinnan ja kakku voisi kesähelteellä näyttää sotkuiselta.

bubble: Täytyy kyllä vielä laittaa tuo juustokakku mietintään, koska niin moni tuntuu siitä pitävän...ja me myös.

Satu: Kiitos! Toivotaan, että löytyy...

Viivi: Niinpä, koristelu ei sinänsä ole kovinkaan vaikea tuossa meidän "unelmakakussa". Onko Porvoon Caprioletin valikoimissa jotain suosikkikakkua? Mikä olisi hyvä?

Susa said...

No onpas kyllä ihan uskomatonta, etteivät suostuneet tuollaista ekan kuvan tyylistä tekemään :O Teen itse jonkin verran kakkuja ja ei kyllä voi ainakaan koristelun vaikeudesta olla kyse tuollaisessa karkki/strösselikoristelussa. Toivottavasti löydätte mieleisenne kakun tekijän.

Cici said...

Susa: Joo, en oikein tiedä sitten, että miksi todella eivät haluaisi tehdä noin simppeliä kakkua.

Suveliina said...

Ihana kakku! On outoa kyllä tuo toteuttamisen haluttomuus. Kakkupaikaista ei ole vinkkejä, mutta mansikkakakku on niin hyvää. Oli meilläkin häissä ihan sitä perinteistä, mutta ei nyt ihan noin hienolla päällisellä. Toivottavasti löydät jonkun sen toteuttamaan =)

Cici said...

Suveliina: Mansikkakakku on hyvää ja perinteistä! Toivotaan tosiaan, että löytyy suotuisa kakuntekijä toteuttamaan toiveen.

Outi-Hyypiön elämää said...

Kelasin tuota samaa että strösseli värjää kyllä kermakakun nopeasti mutta senhän voi toteuttaa niin että koristeet lätkii päälle juuri ennen h-hetkeä. Siihen ei kondiittoria tarvitse kun ne heittää kakun päälle :)

Cici said...

Outi: Niinpä, ajattelin itsekin ensin, että olisin pyytänyt blankon kakun ja sitten joku olisi voinut koristella sen myöhemmin paikan päällä. :-)

Heta said...

http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/

Itse ihailen aina näitä kakkuja, uskoisin että saa myös tilata :)

Cici said...

Myy: Kiitos ihanasta linkistä!

Viivi said...

Miau. Sillä Porvoon Cafe Capriole lla on omat sivut. Mä oon syönyt siellä vain ihania suolaisia herkkuja mutta niiden kakkutiski on lumoava. Lihon pelkästään niiden katselusta ja uskon että maistuvat yhtä hyvältä, tehkääpä kesäretki Porvooseen!

Cici said...

Viivi: Joo, pitää ehdottomasti tehdä kesäretki Porvooseen!

uuvee said...

oijoijoi, tuo valkoinen kakku, jossa on tuo linnunpesä on aivan ihastuttava! Tosin sopis ehkä myös pääsiäis- tai ristiäiskakuksi :D. Toivottavasti saatte unelmienne kakun! :)

Cici said...

uuvee: Linnunpesäkakku on kyllä tosi söpö! Toivotaan, toivotaan...

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hmm, eihän tuossa koristelussa ollut mitään niin kummallista, etteikö kokenut kakuntekijä saisi sellaista aikaan ihan helposti. Ottaakohan cateringinne kakun jostain muualta?

Meillä kakut (meheviä moussekakkuja) teki ravintola Olive's Tehtaankadulta, ovat tuttujamme, tekevät myös tilauksesta kaikenlaisia kakkuja.

Anonymous said...

Meidän häihin tulee kompromissikakku: sulhanen tykkää perinteisistä marja-kermakakuista ja minä puolestani enemmän suklaasta ja juustokakuista. Maistelimme muutama viikko sitten sukulaisen tekemää suklaakakkua, joka oli rakenteeltaan aivan kuin perinteinen kermakakku, mutta sisällä oli aivan ihana, juustokakuista tuttu mousse vadelman-ja suklaan makuisena. Makeaa ja samalla kirpakkaa! Vieläkään en saa sitä makua suustani, se oli niin taivaallisen hyvää! Tällaista siis meille :)

Uskoisin, että löydätte varmasti kakuntekijän, kannattaa kulkea mieli avoinna ja miettiä, löytyisikö ihan lähipiiristä tuttua, joka voisi tehdä kakun juhliin.

Cici said...

Lumo: Voi olla, että catering ottaa kakun jostain muualta ja siksi ei uskalla luvata, että se onnistuisi. Kiitos vinkistä!

Anonyymi: Kuulostaa kyllähyvältä tuo teidän kompromissiratkaisunne!

porvoon pirkko said...

Hei,
Olen aina välillä käynyt seurailemassa hauskaa blogiasi. Ihania kuvia! Nyt oli pakko kommentoida, kun aihe menee niin liki. Meidän häissä tarjoilut hoiti Porvoon Cafe Cabriole. Vielä nyt muutamankin vuoden takaa ihmiset jaksaa muistaa, kuinka äärettömän hyviä tarjoilut olivat (Me itsekin muistelimme viimeksi viime viikolla Cabriolessa käydessämme hääpäivää ja nimenomaan tarjoilua). Cabriole hoiti häidemme ruokapuolen, hääkakun, sekä iltapalan. Hinta ei ollut paha, ja taso oli erittäin korkea. Meillä tuli valinnan vaikeus hääkakusta, jolloin he ehdottivat erilaisia kakkuja! Niinpä meillä oli 3 erilaista hääkakkua tarjolla, hinnan pysyessä kuitenkin samana. Valitsimme suklaakakkua, juustokakkua ja kermakakkua (ajatuksella jokaiselle jotakin). Tulkaapa ihmeessä Porvooseen pyörähtämään ja maistelemaan (varatkaa aikaa ja tyhjä vatsa)!

Anonymous said...

Ja sama Pirkko lisää vielä edelliseen, että älä katso pelkästään Cabriolen kotisivuilla olevia kakkuja, siellä on ihan murto-osan murto-osa. Ja toiveita kuunnellaan erittäin paljon! Maistelemaan siis! ;)

Cici said...

Porvoon pirkko: Kiva, kun kommentoit, kiitos! Tuo Cabriole kuulostaa kyllä hyvältä. Ainoa asia mitä vielä mietin on se, että onko Porvoosta liian "pitkä" matka tuoda noita kakkuja. Pitää kyllä ehdottomasti tulla maistelemaan lähiaikoina Cabriolen kakkuja.

Anonymous said...

Kysypä http://www.kwkonditoria.fi
Sieltä tilataan meidän hääkakku ja ainakin koemaistajaisissa minikakut ja maut oli upeita !!!
Tekevät myös erikoisia fantasiakakkuja :)

porvoon pirkko said...

Lämpöisellä ilmalla on kyllä mun mielestä vähän turhan pitkä matka kakulle. Että minkäslaisen ilman te olette hääpäiväksi tilanneet? ;)

Cici said...

Anonyymi: Kiitos vinkistä!

porvoon pirkko: Aikas lämmintä ilmaa on toivottu. :-)

porvoon pirkko said...

Niin ja samalla kun tulette Porvooseen, niin käy ihmeessä Vanhassa Kaupungissa. Ja siellä erityisesti Skafferi nimisessä kaupassa. Kahvistelijan taivas.. Mutta myös teelajia löytyy jos jonkinmoista, sekä muuta herkkua. Liike on Jokikadulla.

Chatrin said...

Kakkublogeja on ihan hirveesti! Esim. http://pionilaakso.blogspot.com Blogilistalta varmaan löytyy :)

Cici said...

porvoon pirkko: Skafferi kuulostaa unelmalta! Porvooseen siis kesäretki.

Chatrin: Kiitos linkistä! Pitää katsoa...

Anonymous said...

Suosittelen myös tuota KW Konditoriaa!!! Otimme myös heiltä hääkakut. Täyttää maulliset ja ulkonäölliset toiveet. Katsotaan miltä se näyttää hääpäivänä :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator