Hääkimppu

Hääkimppu on pohdinnan alla. Ykkösvaihtoehdoksi on pitkän harkinnan jälkeen tullut erittäin simppeli, mutta mielestäni kaunis kimppu pelkästä morsiushunnusta. Pukuni on siis pitsinen. Onko tämä liian pelkistetty?
Valkoiset pionit olisivat klassisen kauniita.
 Sekalainen kimppu, jossa olisi unikoita olisi myös ihana!
 Ihanan värinen kimppu!
Sydämen mallinen kimppu...
 Kauniit värit tässäkin kimpussa.
 Tämä taas olisi boheemin sekalainen kimppu.
Kuvien lähteet löytyvät täältä.

Mikä on suosikkisi ja mikä mielestäsi sopisi parhaiten pitsisen morsiuspuvun kanssa?

EDIT: Jos jollakulla on vinkata hyvä meikkaaja Helsingin ydinkeskustasta tai Töölöstä, niin otan vinkkejä mielellään vastaan!

25 comments

Saara said...

Nättejä kimppuja kaikki, mutta itse nappaisin alttarille numeron 2. :D Vinkkinä muuten, että valkeita ruusuja ei kannata ottaa, jos haluaa kimpun olevan valkea. Ruusut kun näyttävät keltaisilta puhtaan valkoisen puvun rinnalla..

Absolutely white said...

Saara: Numero 2 on kyllä kaunis ja ihan alunperin minulla oli ehdottomana vaihtoehtona pionit...nyt olen alkanut harkitsemaan siis muuta. Kiitos ruusuvinkistä!

Niina said...

Ei ole minun mielestäni liian pelkistetty. :) Itselläni oli kokovalkoinen kimppu, jossa oli valkoisia ruusuja ja germiinejä. Simppeli ja yksinkertaisesti täydellinen <3

Katja said...

Mielestäni 3 ja 7 sopii pitsisen puvun kanssa jos puvussa on vanhahtava henki. Mutta jos puku on kovin uudenaikanen ja pitsiin liittyy esim. paljetteja lisäksi, niin sitten jokin säntillinen tiukkaan kuvioon/muotoon sidottu kimppu sopii hyvin. Pitsisen puvun kanssa pienet kukat eivät pääse oikeuksiinsa vaan hukkuvat pukuun. Pienet kukat sopivat satiiniseen yksiväriseen, mutta ei niinkään valkoiseen/luonnonvalkoiseen pukuun, koska uppoavat myös siihen.

Tickler said...

Kauniita kimppuja!! Minunkin suosikki on nro 2, mutta kukat eivät mielestäni ole pioneita vaan leinikkejä. Kauniita toki nekin.
Jos haluaa valkoisia ruusuja, kannattaa ottaa vaaleanvihreitä ruusuja. Ne näyttävät enemmän valkoisille kuin juuri nuo Saaran mainitseman keltaiseksi taittuvat valkoiset.

Absolutely white said...

Niina: Kimppusi kuulostaa kauniilta.

Katja: 3 ja 7 ovat todella kauniita ja sopivat erityisesti vintage-henkiseen pukuun. Omani on siis pitsinen, jossa on musta silkkirusetti vyötäröllä eli sellainen vähän 20-luku henkinen eli 3 ja 7 voisivat todella hyvin sopia pukuun. Toisaalta taas ajattelin, että 1 ei veisi huomiota puvusta pois olemalla simppeli ja hieman boheemikin. Kiitos vinkeistä!

Tickler: Olet varmasti oikeassa, että kuvan 2 kukat ovatkin leinikkejä. Ruusut ovat todennäköisesti poissa laskuista.

Nina said...

Toinen ja kolmas kimppu ovat mielestäni tosi kauniita... Ensimmäinen voi olla liian samanlaista kun pitsinen pukukin... Kukkakimppu on kuin pitsi itsekin. :))

Viivi said...

Miau. Tää on samaa mieltä kuin Katja :)

Suvi said...

Tuo viimeinen kimppu on suosikkini. :)

Ja meikkaajaksi voin suositella Riina Lainetta. Hän teki minun häämeikkini ja olin oikein tyytyväinen tulokseen. Kuvia voit katsoa blogistani. :)

Mira said...

Täältä äänet kimpuille numeroilla kolme ja seitsemän. :)

~S~ said...

Mun suosikit on kanssa numerot kaksi ja kolme, aivani ihania!

Amalia said...

Mun suosikki on kakkonen! Oma hääkimppuni oli tehty preeriaruususta ja valkoisista hajuherneistä, niistä tulikin lempikukkiani :-)

Helinä said...

2,3 ja 5 on mun suosikit! Tuo pionikimppu on kyllä ihana ja samoin tuo jossa on unikkoja mukana.

Outi-Hyypiön elämää said...

Mun äänet menee nro kolmoselle. Kiva yhdistelmä pionit ja unikot.

arleena said...

Valkoiset tai/ja hennon vaaleanpunaiset pionit olisivat suosikkini. Numero9 2 tapaan.

Askartelin itte said...

Minun mielestä 2 ja 3 on kauniit :)

Absolutely white said...

Kiitos paljon kommenteistanne! Näyttäisi siltä, että numerot 2 ja 3 ovat suurimpia suosikkeja. Ja kiitos Suville meikkaaja-vinkistä!

Helmeilevä Helise said...

Juuri näin! Kaikkikin on kauniita... Mutta... Ehdottomasti 2 tai 3! :)

Helmi said...

Hei! Noi kaikki kimput on tosi kauniita. Kannattaa kysyä ammattilaisen mielipidettä siitä, miten saat kimpun kestämään koko session.

Käypä juttelemassa Juhan kanssa kampaamo Muovaamossa (Kansakoulukadulla)! Saisit sekä meikin että kampauksen. Itse olen käynyt Muovaamon Päivillä jo vuosia. Rento- ja asiantunteva meininki.

Anonymous said...

Oi, pionit valitsisin.

Postasin häämeikkijuttuja juuri :)

Myy said...

Morsiushuntukimppu on tosi nätti, ei yhtään liian pelkistetty mielestäni!

Lumo said...

Pionit ovat ihania, niitä on todella kauniissa sävyissä. Ostin 11½ vkoa sitten pioneita, jotka auetessaan olivat ruokalautasen kokoisia ja kestivät hyvin, vieläkin on kaksi jäljellä.

Kesähäihin (ja sinisiin kenkiisi) sopisi toisaalta hyvin tuollainen huoletön, värikäs kimppu kauniilla nahalla yhteen solmittuna.

Absolutely white said...

Ihania kommentteja taas teiltä tullut! Kiitos paljon!

rva ruusunen said...

Minä meinasin itsekin tuon ensimmäisen tyylistä, kunnes päädyin oranssinleiskuvaan kimppuuni. :)

Eli 1 tai 3, koska siinä taitaa olla unikkoja, joita rakastan yli kaiken. Italiassa ne rehottivat villinä joka paikassa <3

Oma kimppu ja meidän minihäät löytyvät täältä: http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2010/11/25/herraantumisesta-ja-rouvaantumisesta/

Olisipa oma kimppuni kestänyt ikuisesti, koristekurpitsa oli niin mainio!

Absolutely white said...

rva ruusunen: Kävin katsomassa kimppusi. Se oli ihana! Muutenkin häänne vaikuttivat todella kivoilta.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator