Alkusyksyn vaatteet

Alkusyksy. Vettä sataa. Mitä pukea päälle.

Mikä näistä on sinun suosikkisi? 
Oma suosikkini on tällä hetkellä kuva nro 2, jossa on kesästä muistuttava kukkahame yhdistetty mustaan nahkaan, hattuun ja sukkiksiin. Korot ovat vähän liian korkeat makuuni.
Kuvat: Pinterest

13 comments

Lumo said...

Neloskukvan neulemekko on mieleeni. Olen viime ajat ollut housuissa, kun paljaat sääret ovat vähän liian vilpoisat, mutta en vielä halua kiskoa sukkahousuja jalkaan. Viiem perjantaina mennessämme ravintolaan jouduin tosi joustamaan tästä ja laittamaan sukkahousut, kun halusin pukea uuden mekkoni ylleni.

Leena Lumi said...

Ehdottomasti nelonen♥

Voisit tehdä tällaisia helppoja kysyleyitä useamminkin;-)

Lovviisa said...

Meikä ois kyllä tuo ykkönen...Tykkään humpukkatunikoista ja mekkoista. Tuo vihiriä heme ja paita sen kanssa kyllä aikas super :)

Tellervo said...

Seiska! Ihana vihreä hame ja se riikinkukan sulka, ja ruskea paita sopivat vallan mainiosti yhteen, kuin mulle luotu, heh :)

Myös kolmonen on hyvä!

Absolutely white said...

Hauska kuulla teidän kommenttejanne ja suosikkejanne, koska itse pidän jokaisessa kuvassa jostakin. Pehmeä neulemekko on aikuisen naisen klassinen valinta. Ekan kuvan kokonaisuus taas on mielestäni tosi kauniin boheemi, mutta jakku tuo "virallisuutta" asuun. Ja tuo pitkä vihreä hame + ruskea paita combo on täydellinen taiteellisen ihmisen kokonaisuus...siitä tulee mieleen sanat "free spirit".

Karoliina @ Kirjava kammari said...

Suosikkini (vähän senkin mukaan, mikä istuu omaan tyyliini ja vartalolleni): kakkonen, kolmonen ja vitonen.

Kakkosesta pätkäisisin korkoja minäkin, mutta muuten pukeutuisin mielelläni noin. Todellisuudessa kolmonen ja vitonen näyttävät enemmän siltä, että voisivat olla vaatekaapistani. :)

Kiva kysely!

Absolutely white said...

Karoliina: Blogisi kuvien perusteella sinusta voisin hyvinkin kuvitella, että pukeutuisit kakkoseen! Mutta toisaalta kolmoskuva näyttää ihan sinulta, vaikka en sinua ole koskaan livenä nähnytkään. Hih! :-)

Karoliina @ Kirjava kammari said...

Kyllä minä kakkostyyliinkin joskus pukeudun, mutta enemmän erikoistilaisuuksiin. Kotona työskentelevänä ja lähiössä asuvana arkityyli on lähempänä kolmosta. :) Paljastan tässä, etten ole kuitenkaan ihan yhtä hoikka kuin kuvan nainen. :D

Absolutely white said...

Karoliina: Heh, mun mielikuvissa sä olet just noin laiha kuin toi kakkoskuvan neitonen. :-)

Katja said...

Nelonen ja kutonen on eniten mieleeni, mutta niistä en oikein osaa päättää, että kumpi parempi. Tosin itse tulee käytettyä kyllä aika paljon kapeita housuja, kun on pitkät ja hoikat jalat... pitää yrittää korostaa parhaita puoliaan, eli noi levee lahkeiset ei välttis kyl mulle istuis ihan kympillä.

Toisaalta joka kuvassa on jotain kivaa omalla tavallaan. Kakkosen hamonen on nasta, tykkään ruskeasta paidasta, mutten vihreästä hameesta seiskassa, toisen värisenä olisi tosi ihana. Kasin kapeat housut on meikeläisen linjaa, mutta takki liian lyhyt, ei peitä tarpeeksi jenkkiksiä jne... Vaikeita valintoja tälläset ;O) Mutta siis edelleen samaa mieltä kuin tämän kommentin alussa.

Absolutely white said...

Katja: Hmm...mielenkiintoista. Olisin ehkä sanonut blogisi perusteella, että olisit valinnut kolmosen...en tiedä miksi minulle tuli sellainen mielikuva. Kyllähän kutonen sopisi mielestäni myös laihalle pitkäjalkaiselle, vaikka lahkeet ovat leveät. Hoikalle pitkäjalkaiselle sopii lähes kaikki! :-)

tiinanen said...

Ihanimmat mielestäni 3. kuva (vaalea nainen vihreissä farkuissa) ja 6. kuva (tumma nainen leveälahkeisissa farkuissa). Kauniita ovat kyllä kaikki. :)

Petra Pauliina said...

Näistä viimeinen on eniten minun tyyliäni - vihreä laukku on ihan huippu!

Kukkahame ja nahkatakki on myös kiva yhdistelmä, mutta tuollaisilla koroilla nyrjäyttäisin nilkkani heti :D

Kiva syystyylikatsaus tämä päivitys! :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator