Excited

Sain tänään todella hyviä uutisia ja niiden seurauksena olen päättänyt tilata itselleni uuden kameran! Ajattelin ostaa Canonin EOS 5D Mark II:n ja siihen pari L-sarjan putkea näin alkajaisiksi. Jaiks, jännittää. Siirryn siis kuvaamaan Sonyn kroppikennoisesta järkkäristä Canonin täyskennoiseen. Voi mennä oma aikansa ennen kuin totun Canoniin, mutta tilaus taitaa lähteä jo tänä iltana.

12 comments

akissfromthepast said...

Jee! mahtava juttu! ^^
sun kuvat on aina ollut upeita, mutta uus kamera on aina kiva juttu :D

Absolutely white said...

akissfromthepast: Kiitos! Olen kyllä aikas innoissani uudesta kamerasta. Ja se tietää samalla myös paljon lisää opiskelua kameran käytössä.

Riitta Sinikka said...

Mahtavaa, uusi kamera!!Onnee!!

Nannas said...

Loistojuttu! Voisit tehdä joskus postauksen uudesta kamerastasi.

Tickler said...

Mahtavuutta! Tarkoittaakohan se myös jotain jännää täällä blogistaniassa?

Absolutely white said...

Riitta: Kiitos! :-)

Nannas: Joo, hyvä idea!

Tickler: Valitettavasti ei liity tänne blogistaniaan, vaan hyvät uutiset liittyvät yksityiselämääni..tietysti uutta jännää tulee olemaan entistä paremmat valokuvat jossakin vaiheessa (toivottavasti!)

Lovviisa said...

Tulimpa vastavierailulle ja taijampa ilimottautua vakiasukiksi ! Noissa kamerajuttuissa olen aika novviisi mutta ylen kiinnostunut...Kuten kaikesta ylleensäkin :)

Kirsikka... said...

Onnea ja iloa tulevasta!

Cherry said...

Ohhoh ja "pari l-sarjan putkea" Oletko voittanut lotossa :D No, eivaan, vitsi vitsi. Upee juttu, alkaa täälläkin sormet syyhyämään. Koskahan saisi oman ensimmäisen L-sarjalaisen.. sitä kun pääsi joskus kokeilemaan niin eihän mikään muu enää tunnu miltään ;)

Absolutely white said...

Lovviisa: Kiva, kiva ja tervetuloa!

Kirsikka: Kiitos!

Cherry: No, en ihan ole voittanut lotossa, mutta jotain sinnepäin. ;-) Odotan todella innolla uutta kameraa ja L-sarjan putkia..kunhan vaan osaisin sitten käyttää niitä kunnolla.

Maketsu said...

Uusi kamera on samalla mahtava että hermostuttava. Pitää oppia uutta ja se voi olla vaikeaa, mutta samalla kaikki uusi on myös kiehtovaa. Sulla on upeita kuvia tähänkin asti, mitä saatkaan uudella aikaiseksi...

Absolutely white said...

maketsu: Todellakin hermostuttava...kameran pitäisi saapua tänään! Kiitos!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator