Blossa 2011

Tämän syksyn ensimmäiset glögit on maisteltu. Sunnuntaina maistoimme uuden Blossan, jossa makuna siis kahvi. Mielestäni kahvi kyllä hieman maistui, mutta päällimmäisenä makuna oli kuitenkin glögi eli itseäni ei ainakaan häirinnyt kahvinmaku ja -tuoksu. Oletteko ehtineet jo maistaa Blossaa vai säästättekö maistelun vasta lähemmäksi joulua?
Jouluun valmistautuminen on alkanut jo muutoinkin, sillä joululahjapussiiin on kertynyt jo 5 lahjapakettia (tosin eivät ole vielä joululahjakääreissä). Melko aikaisessa olen ollut liikenteessä, mutta hyvä niin.

15 comments

Petra Pauliina said...

Cocon blogissa jo ihmettelinkin, että miltähän mahtaa maistua kahvin ja glögin yhdistelmä...! Täytyy kyllä maistaa kun pääsen Suomeen joulunviettoon, sen verran mielenkiintoiselta kuulostaa.

Lumo said...

Joka toisessa blogissa hehkutetaan jo joulua, en ole siihen ihan valmis. Lahjat tosi ovat jo miltei kaikki jo hankittuna tai tehtynä ja osa paketissakin, mutta niitä olen hankkinut/tehnyt pitkin vuotta, kun sopivia on tullut vastaan.

Täytyisi testata tuo Blossa, sitäkin kun on monissa blogeissa kehuttu, vieläköhän sitä löytyisi Helsingin keskustan Alkoista? On kuulemma rajoitetusti saatavissa.

Katja said...

Sitähän sanotaan, että aikainen lintu madon nappaa... Tosin moni on sanonut hommanneensa paljon joululahjoja jo kesällä alennusmyyntien aikaan.
Itsellä pari käsityönä valmistunutta lahjaa valmiina, ilman kääreitä.

Marie Elisabeth's rum said...

Glögi kauden avasimme sunnuntaina, mutta lahjoja ei ole vielä käärritty. Täytyisi alkaa ennen kiireen tuloa :)
Blossaa täytyy testata, kun herkuissa kahvin ystävä olen.
Kauniit kuvat!

Marjukka said...

Mielenkiintoinen glögiuutuus. Pitääpä muistaa. Muutamat lahjat on jo hankittu. Yleensä olen (liian) myöhään liikkeellä, mutta jospa tänä vuonna ei tulisi niin kiire :)

Eerika said...

..mie luulin, tai miun on annettu ymmärtää, että jouluintoilen vähän liian aikasin mutta, onneksi on muitakin! blossaa pitäisi hakia kaappiin ja ehkä mustikkaglökiäkin, onko kokemuksia?

Petra Pauliina said...

Loimu-glögin maku oli viime vuonna mustikka ja mun mielestä se oli kyllä tosi hyvää! (mutta vahvaa, hui!)

Viivi said...

Jeps. Tuo Blossa ostettiin pari viikkoa sitten Hertsikan Alkosta. Tosin avaamme sen vasta Itsenäisyyspäivänä:)
Mahdolliset lahjat kannattaa tosiaan hankkia ajoissa, säästyy stressiltä.
Teillähän on nyt ensimmäinen yhteinen joulu avioparina, kumman perinteitä aiotte noudattaa?

Sofié said...

Hmm. Pitää kyllä mennä ostamaan Blossaa, kun te kaikki sitä niin kovasti hehkutatte :)

Tilda said...

Moi,

Ihana blogi -- ja Blossa on hyvää!! NAM!
Terkkuja,
Tilda

Karoliina @ Kirjava kammari said...

Ostin tuota Blossaa juuri tänään (samoin kuin kahta muuta glögiä - joista toinen oli oikeastaan glühweinia), mutta ei olla vielä maistettu. Mielenkiinnolla odotan, ja ylipäätään rakastan joulunajan kuumia juomia. Kylmä munatoti nautitaan vasta pyhinä, se on oikein sellainen ohjelmanumero siskojeni kanssa, ja suuri herkku!

HoO said...

Olin niin yllättynyt tämmöisestä Blossasta. Tänään juuri päivällä lehdestä luin tästä uutuusmausta ja sitten vielä uudestaan nyt illalla tästä blogistasi :)

Haluan ehdottomasti kokeilla tätä uutuutta - muttakin vasta joulukuussa! :D Ehkä itsenäisyyspäivänä sitten. (Täytyy malttaa joulua vielä odotella..) Rrrrrakasta glögiä, mutten kylläkään ole kahvinjuoja. Kahvin tuoksusta, kahvinmakuisesta suklaasta, jäätelöstä yms. kylläkin nautin, joten suuret ovat odotukseni tälle Blossa-glögille ;)

Chatrin said...

Eilen join ekat glögit, mutta ihan Marlin alkoholitonta. Tuota kahvi-Blossaa pitää kyllä maistaa. Mun makuun noi Blossat vaan on yleensä liian vahvasti alkoholisoituja ;)

Anonymous said...

Kenelle ne lahjat on???? Kerro! Ja vilauta myös vähän kuvia ;) E

Absolutely white said...

Viivi: Kummankin perinteitä pyritään kunnioittamaan. :-)
E: En kerro enkä vilauta. :-)

Ihanaa, että täällä on käynyt paljon glögin juojia kommentoimassa! Mustikkaglögiä olen joskus maistanut, mutta ei ole jäänyt mieleen ainakaan mitenkään erikoisesti.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator