Fasaani ja Helsinki secondhand

Oletteko käyneet Korkeavuorenkadulla Fasaanissa ja Helsinki secondhandissa? Ihana paikka...kaikkea vanhaa ja kulunutta, tosi paljon lasia ja posliinia...kävimme tänään katselemassa, mutta emme ostaneet mitään. Alla olevat kuvat ovat retkeltämme kyseiseen paikkaan.
Alkon vanhat puulaatikot olivat 30 euroa kappale.

10 comments

PunainenTupa said...

Onko nuo kuvat mainitsemistasi paikoista? Minkälaiset hinnat oli? Oliko kaikki yhtä kalliita kuin Alko puulaatikko? Monella hyväntekeväisyyskirpparilla ja kierrätyskeskuksissa on hinnat kivunneet taivaisiin. Ovat jopa kalliimpia kuin antiikkiliikkeissä.

Absolutely white said...

Punainen Tupa: Kyllä, kaikki kuvat ovat Fasaanista ja Helsinki secondhandistä. Hinnat olivat aika korkeat verrattuna kirppishintoihin ehkä siksi emme ostaneetkaan mitään tällä kertaa.

anni said...

Juuh, samaa hintajuttua mäkin ajattelin. Ihastuttavia juttuja/ pintoja vilahtaa kuvissa. Hintoja en uskalla edes kysäistä..

Katja said...

Minäkin kuulostelin hintaa, että mielestäni aika kalliilta kuulostaa. Näillä hinnoilla se vanha roina, joka mua eräässä vanhassa rakennuksessa pohjanmaalla odottaa, tekee musta aikas varakkaan. ;O)

Lumo said...

Fasaanista olen jo 15 v. sitten ostanut olohuoneeseen pöydän, 12 v. sitten eteisen lipaston ja myöhemmin vanhan matkalaukun sekä pikkuesineitä.

Helsingin hintoja selittää korkeiden vuokrien lisäksi kysynnän ja tarjonnan lait...

Varpunen said...

Voi lääh. Täytyy lähteä miehen kanssa joskus nää paikat tonkimaan. Kerrassaan upeita esineitä ja juuri meidän makua!

Anne said...

Ihanan tunnelmallisia kuvia ja kivoja romuja esillä :)

Itse en ole valmis maksamaan tavarasta, vaikka olisikin kaunista ja vanhaa, ihan mielettömiä, joten yleensä tälläiset jäävät ikkunaostosten tasolle. Ai kun osaisi löytää tuollaisia ihan peruskirppiksiltä...

PunainenTupa said...

Niimpä aattelinkin. Fasaanihan ilmoittelee huutonetissäkin pilvinpimein hinnoin. Joskus nuo antiikkikauppiaat laittavat ilmoituksen, että ei hintavarausta ja kuitenkin lähtö on 300 € tai jotain niin eikös se ole enempi kuin "ei hintavaraus 0 €" ?

Jos hintavarausta ei ole niin sehän on tuo 0 €.

jjehna said...

kävisin nuo alkon laatikot hakemassa heti pois! harmillista kun täältä pohjosemmasta tollasia ei löydä käytännössä ollenkaan, tai sitten en vaan osaa etsiä:-D

helsinki secondhand said...

Hyvä PunainenTupa, Fasaani ei myy tuotteitaan Huuto.netissä. Oikaisen siksi, ettei kenellekkään jäisi kaupasta sellaista kuvaa, että tuotteiden hinnat olisivat pelkkää katetta ja huijausta.

/kaupan myyjä, Helsinki secondhand

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator