New York, New York

Loppuvuodeksi on tiedossa 3 ihanaa matkaa. Ensin lähdemme Barcelonaan parin viikon päästä. Sen jälkeen joulukuun alussa joulumarkkinoille Mucheniin ja pisteenä i:n päälle New Yorkiin joulun jälkeen. New Yorkissa vietämme myös uuden vuoden. Ihan huippua, olen innoissani! 

Olen käynyt useita kertoja New Yorkissa, mutta viime kerrasta on jo jokunen vuosi aikaa eli kaikki "uudet" vinkit New Yorkiin liittyen ovat tervetulleita. Ihania uusia ruokapaikkoja, kauppoja, mistä ostaa helmiä, askartelutarvikkeita...? Muita kivoja vinkkejä, please!

12 comments

Suveliina said...

Voi nyt naamani vihertää =) Kuullostaa niin ihanalta. Minä joudun odottamaan ainakin ensi syksyyn ja matkailuun tuleekin uudet ja ehkä haasteeliset kuviot perheen kasvaessa. Mutta on sinulla mahtavia reissuja tiedossa.

akissfromthepast said...

ooo miten kivaa!!! :D pidetään korvan takana :D katz and the city blogissa on ainakin nykiin liittyen ollu jotain kivaa joskus, mutta sä oot varmaan jo sen blogin löytänytkin?

Lumo said...
This comment has been removed by the author.
Lumo said...

New Yorkista olen alueittain jo kirjoittanut pariin otteeseeen blogissani ja viikonlopuksi on tulossa Sohosta postaus, muita alueita myöhemmin.

Helmikauppoja on 6. avenuella 36. ja 39. kadun välillä sekä sivukaduilla. Googlen kartta on mainio työkalu matkailuun; etsi esim. Manhattan ja syötä hakusanaksi vaikka beads.

New Yorkin suosikkialueitani on Brooklynin Smith- ja Court-kadut; pikkukaupunkitunnelmaa metropolissa, paljon kivoja kauppoja ja ravintoloita.

Petra Pauliina said...

Oijoi mitä matkoja tulossa, ihanaa!

Minna said...

Voi apua, miten voi olla noin monta ihanaa matkaa tiedossa! JA NEW YORK, vieläpä uutena vuotena, oih kade! :)

Itse matkaan uudeksi vuodeksi Lontooseen, parempi sekin kun ei mitään ;)) Tuntuu niin minimaaliselta noiden sinun retkien rinnalla, hih!

Oletko aikaisemmin käynyt Saksassa? Itse olen halunnut sinne ala-asteelta asti kun aloin opiskella kieltä ja palo ja halu matkustaa sinne on vain kasvanut iän myötä.. vielä minä sinnekin pääsen :) Toki jos pitäisi valita yksi minne lähtisin mieluiten, olisi se kyllä iso omppu. Sinnekin vielä pääsen.. ;) Hope so!

Pientä matkakuumetta aiheutit tällä :)

Eerika said...

voi vitja, onpa mahtavaa että ehdit nuin monelle erilaiselle matkalle! Tuo tullessasi monia monia kuvia, jotta me täällä ruudun toisellakin puolella pääsemme mukaan :))
Ihania matkojensuunnitteluhetkiä!

Absolutely white said...

Suveliina: Ei kannata vihertää! Sinulla on kuitenkin niin ihania juttuja tiedossa perheen kasvamisen myötä!

akissfromthepast: Joo, Katzin blogia olen lueskellut, mutta pitääkin taas piipahtaa siellä vinkkien toivossa. Kiitos!

Lumo: Olen lukenut kaikki New Yorkin postauksesi! Ja saanutkin ihania uusia vinkkejä omaa matkaani varten. Kiitos paljon niistä! Innolla odottelen postaustasi Sohosta. Pitää ehdottomasti käväistä myös Brooklynissä!

Petra Pauliina: Joo, odotan kyllä innolla matkoja!

Minna: Lontoo on ihana paikka myös! Olin vuosituhannen vaihteessa uutena vuotena juuri Lontoossa. Ihmisiä oli aivan tajuttomasti kerääntynyt Thamesin rannalle. Ihanaa matkaa myös sinulle! Olen käynyt Saksassa useita kertoja, erityisesti vanhempieni kanssa, jotka harrastavat Euroopan kiertämistä autolla...ja ainahan se Saksan läpi oli mentävä pienenäkin. Kaupunkimatkoja olen tehnyt vain Berliiniin. Kannattaa ehdottomasti joskus käydä Saksassa vielä, kun osaat kieltä.

Eerika: Joo, kamera kulkee mukana varmasti matkoilla. Erityisesti odotan kuvaamista New Yorkissa talvella...olispa siellä lunta silloin.

linnea / pigeonnaire said...

Ihanat matkat tiedossa sinulla!

München on kyllä kiva kaupunki, itse tykkäsin paljon. Lämminhenkinen, sanoisinko.

Ja oi New York! Mitään vinkkejä ei nyt tule mieleen mutta hurmaavaa matkaa toivottelen yhtä kaikki!

Karoliina @ Kirjava kammari said...

Ai että, miten ihanat matkat luvassa, ja kaikkein ihanin tietenkin NYC. Minulla ei - harvinaista kyllä - ole juuri nyt kauheaa matkakuumetta päällä, mutta New Yorkiin lähtisin milloin tahansa. Hyviä matkoja!

Absolutely white said...

linnea: Munchenissä en ole tainnut koskaan ennen käydäkään ja olen kuullut siitä hyvää. Kiitos!

Karoliina: New Yorkiin minäkin lähtisin milloin tahansa ja nyt jo kova matkasuunnittelu päällä...mitä nähdä ja tehdä.

Marja said...

Oivoi... mä olen niiiiin kade. Kaikista noista paikoista. Barcelona on ihana, Munchen on ihana, NY on ihana :) Olisipa upeaa kokea uusi vuosi siellä! Saksassa olen tehnyt sen havainnon, että mitä etelämmäs kohti Alppeja mennään, sitä avoimempia ja ystävällisempiä ihmiset ovat. Alpeillekin olisi ihana matkustaa, ne ovat New Yorkin ohella vieneet sydämeni täysin!

Muistathan sitten kantaa kameraa mukana jotta päästään me muutkin mukaan reissuille :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator