Photoshop

Olen aivan Photoshopin lumoissa...ja mm. korujen tekeminen on jäänyt ihan taka-alalle, kun vain muokkailen valokuviani Photarissa. Onko muita hurahtaneita?
Ja alkuperäinen kamerasta suoraan tullut kuva ilman muokkauksia näytti siis tältä.

11 comments

VMS said...

Onpa hienostuneita sävyjä!

En ole itse hurahtanut Photariin, vaikka käytänkin melkein kaikki kuvat siellä värikorjauksessa.
Olen tyytyväinen, jos osaan säätää kameran siten, että saan toivomani kirkkauden ja kontrastit suoraan alkuperäiseen otokseen.

Maketsu said...

Kurssilla käydään shoppii läpi. Haluaisin sen hommata, mutta kalliina hankintana olen miettinyt, että tuleeko se tarpeeseen, tuleeko käytettyä? Mulla on siis Macin oma iPhoto, jolla aika kivasti pystyy tekee perusjuttui, mut se hifistely onnistuu varmaan vaan Photoshopilla. Onko näin?
P:S Helsingin Aikuisopistolla on Photpshopin peruskurssi, ajattelin mennä sinne seuraavaksi. ( Hitsi, nyt en muista, olitko Hesasta, höps.)

Absolutely white said...

VMS: Samaa yritän minäkin eli saada valokuvan kamerasta ulos mahdollisimman hyvänä. Jotta Photarin hienouksia voi käyttää edellyttää se, että alkuperäinen kuva on valotukselta esim. onnistunut. Photoshopissa on se hienous, että jos kuvaat vaikkapa sateisella säällä, niin pimeällä otetusta kuvasta pystyt muokkaamaan aurinkoisen. Photari on hyvä erityisesti silloin, kun tekee asiakastöitä. Jos kuvailee vain omaksi huvikseen, niin usein se kamerasta ulos tullut kuva riittää omiin tarpeisiin.

Maketsu: Photari on joo kallis, ellei ole opiskelija. Itse käytän sitä päivittäin. Kannattaa aloittaa ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla ja katsoa, että tuntuuko omalta. Mulla on kanssa Macin iPhoto, mutta nykyisin en tee sillä enää oikeastaan mitään. Joskus croppaan kuvan iPhotossa. Nyt kun olen tottunut käyttämään Photaria, niin en vaihtaisi sitä enää pois. Joo, olen Helsingistä. :-)

tiinanen said...

Kauniita kuvia. Olisi mielenkiintoista nähdä vertailun vuoksi myös se alkuperäinen. :)

Absolutely white said...

tiinanen: Lisäsin alkuperäisen suoraan kamerasta tulleen kuvan vertailun vuoksi.

Sort of Pink said...

Hurahdin photariin joskus 2004 mutta nykyään käytän enää oikeastaan värikorjauksiin jne. Kivahan sillä on kikkailla jos on aikaa =)

Absolutely white said...

Sort of Pink: Uskon myös, että alkuinnostus laantuu jossain vaiheessa.

Pieni Lintu said...

Välillä muokkaan paljonkin, riippuu mitä fiilistä haluaa - joskus vaan pienennän koon nettiin sopivaksi. :)

Hanna said...

Olisin varmasti hurahtanut jos minulla sellainen ihanuus olisi! Kuvien käsittely vaan on niin hauskaa, aika kuluu nopsaan.

Absolutely white said...

Pieni Lintu: Joo, aina ei tietysti edes tarvitse muokata, jos/kun kuvassa on jo se fiilis, mitä tavoittelikin.

Hanna: Totta, se on kivaa.

Cherry said...

Mä oon kanssa kiinnostunut tosi paljon tuosta muokkailusta, mutta hirveästi en kyllä photarilla osaa mitään tehdä. Olen yrittänyt curveseja opetella ja katsellut opetusvideoita/lukenut kirjasta ja kokeillut, mutta silti ihan hepreaa :D Mutta niin kivaa puuhailla ja kokeilla kaikkea,että en luovuta ;) Niin ja olishan se upeeta osata muokata kaikki kohdilleen virallisemmissakin kuvissa, mutta eipä se muuta kuin harjoitusta kaipaa.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator