Postimerkkejä

Oletteko huomanneet, että postissa on myynnissä aivan ihania postimerkkejä? Olen viime aikoina postittanut paljon pieniä paketteja ulkomaille Etsy-kauppani lähetysten muodossa ja siksi hamstraan postista aina isot kasat postimerkkejä kerralla... ja niiden pitää olla mieluiten kauniita. Muotia-postimerkkiarkki on voittanut Grand Prix de l'Exposition WIPA 2009 -kilpailussa ensimmäisen palkinnon. Arkki on ollut postista saatavissa jo toukokuusta lähtien, mutta minä "löysin" sen vasta tällä viikolla.
Toinen ihana postimerkkiarkki on Minni Havaksen Keijuja, joka on myös palkittu. Kyseinen pienoisarkki on saanut syyskuussa Grand Prix pour le meilleur timbre de la jeunesse de l'Union Européenne 2010 -kilpailussa toisen palkinnon. Näitä merkkejä olen käyttänyt jo aiemminkin ja saanut jopa palautetta vastaanottajilta, että ihastuttavia postimerkkejä.

Toivoisin, että jouluksi tulisi myös jotakin kivoja ja ehkä perinteisestäkin poikkeavia postimerkkejä. Olisi mukavampi lähetellä kirjeitä ja kortteja maailmalle kivojen merkkien kera.

8 comments

Riina said...

Ihania tosiaan onkin. :) Koska lähetät mulle paketin? :D

KatMan said...

Ihania postimerkkejä! On todella mukavaa saada ihan oikeeta postia kauniisti pakattuna ja nämähän ovat piste i:n päälle :) Kiitos mukavasta blogista, valokuvasi ovat hienoja.

Petra Pauliina said...

Tykkään lähetellä kortteja ja postimerkki on tosiaan tärkeä osa koko lähetystä! Suomessa ollaan kyllä ymmärretty tämä designin alue, monessa muussa maassa on ihan tuskaisen tylsät postimerkit!

Ihanaa myös, että nuorien suunnittelijoiden kuvia otetaan tuotantoon! Minni ja koko Agent Pekan porukka on hurjan taitavaa sakkia, mielelläni näkisin lisää heidän tuotantoaan myös merkeissä. Kuinka hienoja olisivat esim. Sanna Manderin tai Rami Niemen työt postimerkkiarkkeina!

Lumo said...

Suloisia. Itse postittelen lähinnä työjuttuja, mutta seuraavan kerran merkkejä hakiessani voisin ottaa töihinkin jotain muuta kuin sen iänikuisen rullan ykkösmerkkejä.

Katja said...

Ylipäätään pienikin/ tavanomainen lahja on ihana saada kauniisti paketoituna yksityiskohtia myöten. Nostaa ainakin omalla kohdalla lahjan arvon korkealle. Joku on nähnyt vuokseni vaivaa...

Riitta Sinikka said...

Oi,miten ihania! Kiitos vinkistä!

Cherry said...

Mielettömän kauniita, ostoksille siis ! :) Mun mielestä postimerkki täytyy olla kaunis, jos kirjeeseen panostaa muutenkin.

bicocacolors said...

just gorgeous!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator