Vähän erilaiset matkaoppaat

Matkaamme minulle melkoisen tuttuun New Yorkiin vuoden vaihteessa. Tavalliset matkaopaskirjat eivät kiinnosta, koska kaupunki on siis kohtalaisen tuttu ja ne perinteiset "turistinähtävyydet" on kierretty jo vuosia sitten. Sen sijaan sain idean Lumon blogista hankkia itselleni hieman erilaisen New Yorkin oppaan. Tein tilauksen 13.11. Amazonin kautta ja 5 päivää myöhemmin minulla on käsissäni jo kolme ihanaa New Yorkin opasta. Nopeaa toimintaa!
Tilasin Lumon blogissaan mainitseman The stylist's guide to NYC, jonka on laatinut Sibella Court. Kirja maksoi uutena n. 8,50 puntaa + postikulut. Kirja löytyy mm. täältä.
Selailin jo hieman kirjaa ja se on I-H-A-N-A! Lumo, jos luet tätä, niin tämä sinun on todellakin saatava!
Innostuin samalla ostamaan pari muutakin kirjaa eli NFT:n (Not For Tourists Guide) ja Markets of the New York City:n. Kummatkin kirjat olivat myös alle 10 puntaa ja Amazonista. Molemmat näistä kirjoista vaikuttavat myös superhyviltä ja tuskin maltan odottaa, että pääsen "löytämään" kirjassa esiteltyjä markkinoita, ravintoloita ja kaikenlaista muuta kivaa.

3 comments

akissfromthepast said...

oho, noi on tyylikkäät matkakirjat:)

roosa said...

Sulla on tosi mukavan tuntune blogi :)

Blogissani on muuten käynnissä arvonta:
♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

Lumo said...

Ok, pakko siis tilata (tai laittaa joulupukki tilaamaan...) tuo harkitsemani opas, vaikkei New Yorkin matkaa olekaan juuri nyt tiedossa.

Paras matkaoppaani on ollut Moleskine New York, johon olen itse kerännyt kiinnostavia ravintoloita, kauppoja, nähtävää ja tehtävää & kirjoittanut matkalla matkapäiväkirjaa. Kartat ovat valmiina kirjassa, lopun kokoat itse.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator