Vintage Barcelona

Tällä hetkellä olen ihastunut vintage henkisiin valokuviin. Alla kokoelma Barcelonassa ottamistani "vintage" kuvista.

21 comments

Suveliina said...

Ihania kuvia! Sulla on taitoa ja silmää =)

Sininen huvimaja said...

Todella hienoja kuvia!

Mirjami said...

Kerrassaan uepita!

Eerika said...

ihania barca kuvia, tulee oma reissu mieleen, mahtava fiilis näissä!

Maarit said...

Mahtavia kuvia! Löysin blogisi Cherryn blogin kautta ja taidankin jäädä seurailemaan. Mikäs sen mukavampaa kun selailla kauniita kuvia pullollaan olevia blogeja. :)

Anonymous said...

Hei,
tosi upeita kuvia. Olisinkin halukas tietämään millä kamera asetuksilla kuvasit, vai onko kuvia käsitelty jälkeen päin. ja millä tavalla. Haluaisin itsekin osata... joulukorttikuvat olisi näin kivoja.

-pia

Henna said...

Tosi kauniita kuvia. Minulla huomio ja kameran linssi kääntyy aina kaikkea "rumankaunista" kohti, mitä ränsistyneempi, sen kauniimpi kuva :)

imlacking said...

Todella upeita kuvia.

Riina said...

Hienoja kuvia olet taas ottanut! :)

Unknown said...

Aivan ihania on! =)
Muakin kiinnostaa kamera ja aseutkset ja objektiivi, millä olet ottanut nämä.

Saila said...

Siis todella upeita kuvia! Ja kohdekkin on just sellanen, että sen tunnelma välittyy täydellisesti näistä kuvista!

Cici said...

Kiitos paljon kannustavista kommenteistanne!

Kuvaan Canonin EOS 5D Mark II:lla ja putkina näissä kuvissa on ollut Canonin 100 mm macro 2.8 valovoimaisuudella sekä Canonin 35 mm 1.4. Kuvathan eivät tule tuon värisinä ulos kamerasta, vaan olen käsitellyt niitä Photoshopissa, jotta olen saanut kuviin ns. vintage-fiiliksen. Kuvaan aina manualilla eli säädän asetukset itse kunkin olosuhteen mukaan sopiviksi.

Unknown said...

Jälleen kerran ei voi muuta kuin ihailla valokuviasi - tosi hienoja ja tulee hienosti se Vingate-fiilis ihan näistä jokaisesta.

Millaisilla jujuilla saa photarissa tälläisen vintage otteen aikaiseksi? Värifiilis on ainakin sellainen hieman vanhahtavan oloinen.

Cici said...

Anne: Kiitos! Itse käytän usein erilaisia valmiita actioneita (en tiedä mitä nimeä käytetään suomeksi), jotka ovat "vintage" tyylisiä ja sitten muokkaan kuvia niiden jälkeen mieleisekseni. Actioneita voi ladata netistä ilmaiseksi tai sitten niitä voi myös ostaa netistä (parempi valikoima ostettavia). Tai sitten alan vain muokkailemaan kuvia eri tavalla ja koitan löytää oikeanlaiset asetukset ja teen niistä oman actionin ja käytän sitä kaikkiin kuviin.

Johanna said...

Upeita kuvia, ei voi kuin ihastella. Kiitos myös vinkeistä; täytyisi varmaan tutustua Photariin paremmin. Olen muokkaillut omia kuviani tähän asti ihan vain Picasalla, eikä siinä kovin suuria valikoimia ole. ;)

Akissfromthepast said...

aivan upeaa! hienoa että tuolla olikin jo kamerasta juttua, kun meinasin kysellä et millä oot nappaillut:) toi retki on varmasti ollut niin mahtava:)
nämä kuvat on todella upeita.

Iitu said...

Ihanan näköistä! Nuo Etelä-Eurooppalaisten sisäpihojen pyykinkuivatusviritelmät on aina yhtä ihastuttavia!

Ja nyt on ydyttävä edellisiin kommentteihin - jälleen kerran upeita kuvia. Menenkin heti tutkimaan kaikki tiedot sun kamerasta :D

Iitu said...

...Mutta nyt en jostain syystä löydä sitä juttua sun kamerasta, mihin edellinen kommentoija viittaa...

Cici said...

Iitu: Kiitos, kiitos kommenteista! En ole tehnyt erillistä postausta kamerasta, mutta olen vastannut pariin kysymykseen tässä kommenttiketjussa eli edellinen kommentoija taisi viitata niihin tietoihin.

Iitu said...

Ahaa, niinpäs onkin!

Grasiela said...

Lindas fotos, adorei o blog...já estou seguindo....beijo

Grasi
adoroolilas.blogspot.com

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator