Tänään ja huomenna Hietsun torilla

Tänään ja huomenna menemme siskon kanssa Hietsun torille myymään käsintehtyjä koruja ja jotain muuta pientä. Näyttäisi tulevan lämmin päivä. Toivottavasti on myös myyntionnea matkassa.
11

3 euron löydöt

Ajattelin aloittaa "postaus-sarjan", jossa joka viikko esittelen enintään 3 euroa maksavan viikon löytöni. Ideana on siis se, että yritän joka viikko (tai ainakin joka toinen viikko) löytää jonkun ihanan löydön enintään 3 eurolla ja esitellä sekä sen että ostopaikan täällä blogissa.

Tällä viikolla 3 euron löytöni koostuu useammasta osasta (ja siksi 3 euroa ylittyy hieman):
Söpö valkoinen posliininen sydäntarjoiluastia sekä 2 kpl kristallisnapsilaseja, yhteensä 1,60 euroa. Ostokset ovat Matinkylän Kierrätyskeskuksesta, joka muuten on Suomen suurin kierrätyskeskus.
Jalallinen lasinen tarjoiluastia ja Ikean avaamattomat +365-sarjan lasinaluset, yhteensä 1,80 euroa. Nämä ovat myös samaisesta kierrätyskeskuksesta. 

Ostokseni tekivät yhteensä siis 3,40 euroa eli jos jätetään sydänastia laskuista pois, niin muut löydöt tekevät yhteensä sen 3 euroa. :-) Omasta mielestäni tuli tehtyä ihanat ja edulliset löydöt.

Matinkylän kierrätyskeskuksessa saa kulumaan aikaa muuten vaikka kuinka paljon. Kirjojen ystäville tiedoksi, että kirjaosasto kierrätyskeskuksessa on todella iso! Ja tiedoksi Nobel-kirjailijoiden ystäville, että Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa Helsingissä oli kasapäin Nobel-kirjailijoiden kirjoja ilmaiseksi!!
13

Flea market finds - kirppislöytöjä

Kävin tänään Hietsussa ja sieltä mukaani matkasi kaksi ihastuttavaa kristallilasia, jotka pääsevät mökille viinilaseiksi. Näitä ajattelin kerätä satsin ja ei ole niin väliksi vaikkei kaikki lasit samaa paria olisikaan. Lasit yhteensä 1,50 euroa. 
Emalisen mies/nainen -kyltin ostin läheisestä pikkupuodista.
9

Aamuaskarteluja

Tänään lähtee useampi paketti maailmalle. Paketteja on ihana askarrella.
Tein myös paperisydämiä
sekä pieniä paperikoteloita/paperikuoria
4

Mökkimukit

En voinut vastustaa kiusausta, kun löysin Muurlan nettikaupasta ihastuttavat Muumi-aiheiset emalimukit. Nämä lähtivät heti tilaukseen...mökkimukeiksi.
Emalimukit ovat nyt tutustumistarjouksessa 9,90 euroa/kpl, kun tavallisesti hinta on 12,90 euroa/kpl.
10

Juhannuksena

Juhannukseen kuului grillausta perheen parissa ja
mökin remonttisuunnittelua.
Tuleva viikko tulee olemaan työntäyteinen hääjärjestelyjen osalta. Alkuviikosta suunnitellaan hääpaikan koristeluja ja loppuviikosta hääkimppua sekä muita kukka-asioita.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
3

Ihanaa Juhannusta!

7

Uusimmat korut

Kaulakoruja ja sormuksia on tullut väkerrettyä hääjärjestelyjen vastapainoksi. Tässä omat suosikkini uusista tulokkaista.
Akaateista tehty Bambi-kaulakoru (myyty)
Karkkisydän
Turkoosi
Keramiikkasormukset
Lasisormukset

Lisää kuvia ja koruja täällä.
16

Mökkiasioita

Mökkitarjous on nyt sitten hyväksytty ja näyttäisi siltä, että omistamme kohta (kaupanvahvistajan jälkeen) osan järven rannalla olevasta mökistä sekä pikkuisesta vierasmökistä. Jippii!!
Seuraavaksi alkaa sitten ankara suunnittelu pihan kunnostuksen ja mökin sekä sisäremontin osalta.
Mökki on tosiaan ihanalla rinnetontilla järven rannassa. Rannassa on korjausta vaativa laituri ja patio. Myös pihapiirin puita pitäisi hieman karsia, nurmikkoa leikata, rikkaruohoja kitkeä, kukkia istuttaa, tehdä uusi grilli pihalle...
Mökin sisällä lattiat pitäisi päällystää laminaatilla, seinät kaipaisivat valkoista maalikerrosta ja takka todennäköisesti rappausta sekä valkoiseksi maalaamista. Keittiötäkin voisi rempata vaihtamalla keittiön kaapistojen ovet.
Löytyykö teiltä vinkkejä kivoista nettisivuista tai blogeista, joista voisi saada mökki-inspiraatioita?
Kuvat ja lähteet täältä.
26

Hääkakun metsästystä

Nämä kuvat liittyvät hääkakun metsästysjahtiin...on pakko maistella, jotta tietäisi mistä pitää ja mistä ei. Olemme menossa myös erillisiin hääkakkumaistajaisiin, mutta niistä lisää mahdollisesti myöhemmin. Niin, ja Kakkugallerian kakkubuffet on tullut jo aiemmin testattua.
6

Kattausideoita juhannusjuhliin

Muutama inspiroiva kuva juhannuksen kattausvinkiksi.
Jos juhannuksena syödään ulkona tai mökillä, on hauska idea "pakata" ruokailuvälineet, lautasliina ja juoma päällystettyyn peltipurkkiin.
Taulun kehykset sopivat koristeluun mainiosti...juhannuksen herkkupöytä voisi siis olla koristeltu vanhoilla kehyksillä.
Toinen kiva ja helposti toteutettavissa oleva idea ruokailuvälineiden esillelaittoon.
Pirteää pinkkiä juhannukseksi
Jos ei ehdi päällystämään peltipurkkeja, niin ruokailuvälineet voi sijoittaa myös pieniin lasipurkkeihin.
Hempeään juhannukseen...

Kuvat ja niiden lähteet löytyvät täältä.
10

Surprise weekend

Aika mahtava viikonloppu takana! Olin menossa viikonloppuna tupareihin, jotka osoittautuivatkin mieheni ja minun polttareiksi.
Kuva ja sen lähde löytyvät täältä.

Minulla ei valitettavasti ole kuvia päivästä, koska kuvauksen hoiti tällä kertaa joku muu kuin minä. Ylitin itseni mm. laskeutumalla alas yhtä Suomen korkeimmista luonnon kallioista, kokeilemalla kalliokiipeilyä ja nauttimalla hurjasta moottoripyöräkyydistä. Polttareihin kuului myös askartelua (tietysti!), grillausta ja hyvää ruokaa & juomaa, visailuja, saunomista ja olut- sekä juustomaistajaisia.
Kuva ja sen lähde löytyvät täältä.

Polttareiden jälkeen kävimme katsomassa erästä järvenrantamökkiä ja nyt suunnitelmissa olisikin sen ostaminen. Hui!
Kuva ja sen lähde löytyvät täältä.
13

Lisää askartelua

Askarteluvimma iski päälle...
tein erilaisia tarroja
vintage-koruja
Lumikki-kirjekuoria

2

Mitä olen tänään tehnyt...

Varautumista kesän ihaniin torimyynteihin...tänään on tullut siis askarreltua ja tehtyä koruja.
Loman kunniaksi Alenin banaani-suklaakakkua sekä Pitkän koiran roseeta. 
Suosittelen siis kesähelteisiin erityisesti ihanan raikasta ranskalaista roseeta Longue Dogia...hintakaan ei päätä huimaa ja pahvitölkin voin ottaa piknikille mukaan.
13

Loma

Lomatunnelmissa ollaan...tänään se alkaa ja takaisin töihin vasta elokuun puolella.
14

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator