Mökkimaisemaa

8

Pretty amazing

3

TOP10 haaste

Sain Kirjavan Kammarin Karoliinalta TOP10-haasteen, jossa minun pitäisi listata kymmenen parasta kirjaa ja kymmenen parasta kosmetiikkatuotetta.

Vähän aikaa jouduin miettimään noita TOP10-kirjoja. Kosmetiikan osalta listaus ei ollutkaan niin vaikea, koska käytän t-o-d-e-l-l-a vähän kosmetiikkaa.



Ensin KOSMETIIKKA TOP 10:


- Jurliquen Lavender Hydrating Mist
- Paul Michellin Awapuhi shampoo
- Tigin Bed Head Superstar hoitoaine
- Nuxen Soleil Prodigieux -tuotteet kasvolle ja vartalolle
- Phytomerin Ruusuvesi kasvojen puhdistukseen

- NARSin poskipuna Sin
- Diorin Diorshow ripsiväri
- Chanelin huulikiilto
- Chanelin luomiväriduo Dunes
- Maybellinen Dream Matte mousse


+ hajuvetenä D & G:n L'impératrice (3)

Ja sitten siihen vaikeampaan osioon eli TOP10 kirjoihin. Nämä tulivat ensimmäisinä mieleeni...olisiko kyse siis mieleenpainuvimmista kirjoista minun kohdallani...?

- Rikos ja rangaistus, Dostojevski
- Orjattaresi, Atwood
- Ole luonani aina, Ishiguro
- Marikki, kesäkummun tuikku, Lindgren
- Heikosti positiivinen, Härkönen
- He, Sahlsted
- Leijapoika, Hossein
- Poikani Kevin, Shriver
- Nimeni on punainen, Pamuk
- Kertomus sokeudesta, Saramago

Tällä kertaa en jaa tätä haastetta eteenpäin, kun tämä taitaa olla kiertänyt jo aika monessa blogissa, jossa on lukuintoista porukkaa.
1

Folegandros

Pikainen paivitys Folegandrokselta...saari on paratiisi! Aivan upea pieni kreikkalainen saari, jossa on aitoa tunnelmaa, valloittavan ihastuttavia maisemia, ystavallisia ihmisia ja aurinkoa! Palataan saaren kuvien kera myohemmin.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Ja kiitos kommenteistanne aiempiin postauksiin...luen ne ajan kanssa, kun olen takaisin Suomessa.
4

Sormuksia Etsystä

Haluan esitellä muutaman suosikkikauppani Etsyn ihanasta maailmasta. Aiheena ovat sormukset.

Näitä herkullisia sormuksia on vaikea vastustaa...tosin kovinkaan käytännöllisiä nämä eivät taida olla, mutta ah niin ihania!

Tällaisella sormuksella minua kosittiin.

Ehdottomasti yhdet suosikkisormuksistani ovat nämä posliiniset sormukset.

Ja sitten vielä muutama oma Etsy-sormukseni.
6

Kirpputorikierros Hämeenlinnassa

Mökille matkatessamme poikkesimme reitiltä sen verran, että kiersimme muutaman kirppiksen Hämeenlinnassa.

Aloitimme kierroksen Suurkirpputorilta, joka nimensä mukaisesti on suuri...löytöjä oli vaikea tehdä, koska tavarat olivat aika lailla hinnoissaan. Muutaman kauniin kannellisen lasipurkin ostin 20 ja 50 sentillä. Kävimme myös vieressä olevassa Hämeenlinnan ylijäämävarastossa, mutta ei sieltäkään mitään mukaan tarttunut.
Matkan varrella seuraavalle kirppikselle oli SA-kauppa, josta ostin eurolla jo aiemmin nähdyn vanhan termoksen. Mies katseli mökkihousuiksi armeijan vanhoja maastokuvioisia housuja 10 eurolla, mutta jätti ne kuitenkin kauppaan.
Kantolan Kammari oli hyvä tuttavuus...sieltä lähti mukaan mm. kirjoja ja ihana vanha silitysrauta....siis sellainen oikein rautainen 5 eurolla. En saanut kuvaa raudasta, kun se jäi mökille. Hinnat olivat ihan mukavia ja täältä saattaa tosiaan tehdä löytöjä.
Star-kirppiksen tilalle on tullut Hämeentien kirpputori. Paikka sijaitsee lähellä rautatieasemaa. Täältä löysin kalleimmat löytöni, mutta ehkä myös ne ihanimmat...
retrohenkisen metallivaa'an
 ja Sarpanevan sokerikon ja kermakon. 
Lisäksi ostin pussillisen vanhoja postimerkkejä askarteluja varten eurolla ja lasten värikyniä + tarroja pussillisen 1,50 eurolla sekä kristallilasit 50 sentillä kappale. Suosittelen!
Keskustassa kävimme vielä Kirppu Linna -kirppiksellä, joka oli todella tyhjänä tavaroista. Mitään erityistä ei paikasta löytynytkään. Yritimme vielä käydä kahdessa kirppiksessä, mutta ne olivat perjantaina menneet kiinni jo klo 16...ehkä sitten seuraavalla kerralla poikkeamme niissä.
5

SWAP

Netistä on mahdollista löytää kivoja SWAP:eja...minä osallistuin taannoin yhteen ulkomaalaiseen, ja sainkin aivan ihanan vaihtolahjan. SWAPissa ideana on siis se, että sovitaan mitä vaihdetaan ja sitten koordinoija jakaa SWAP-kaverien osoitteet ja...no, ehkä tämä juttu on teille kaikille jo tuttukin.
Minun SWAP-vaihtooni kuului 1) jotain itse tehtyä (itse lähetin yhden tekemistäni sormuksista), 2) valokuva tai postikortti (lähetin itse ottamastani valokuvasta tehdyn postikortin ja 3) jotakin paikallista "hyvää" (lähetin erilaisia Fazerin paperipäällysteisiä suklaita ja karkkeja).
Sain itse asiassa tämän SWAPin kautta kaksikin pakettia. Toisen SWAP-ystävältäni ja toisen koko vaihtojutun organisoijalta. What?!? Kyllä...en tiedä miksi.
Tämä itsetehty rintakoru on ollut tämän kesän suosikkini...tämä on ollut mukana minulla jo monessa. Ihana!
Blogimaailma on niin kiva...siitä kertoo myös tämä ihastuttava postaus. Kiitos Minna! 
5

Love is enough

4

Postimerkkipinssit

Pakko laittaa tännekin postaus, kun laitoin Etsyyn myyntiin vanhoja rintamerkkejä, joissa kuviona on vanhat suomalaiset postimerkit. Kyse on emaloiduista rintamerkeistä tai oikeammin pinsseistä. Aikas retron söpöjä...4 euroa/kpl postikuluineen. (Valkovuokko-pinssi on jo myyty.)
3

Häämatkalla

Olemme nyt häämatkalla! Jippii ja jihuu! Matkamme koostuu kolmesta Kreikan saaresta ja muutamasta Ateenassa vietetystä päivästä.

Lennämme Ateenan kautta suoraan Santorinille. Saari ei hirveästi esittelyjä kaipaa.
Santorinilta jatkamme muutaman päivän oleskelun jälkeen lautalla pienelle Folegandroksen saarelle, jossa aiomme vain rentoutua melkein viikon ajan. Saarella ei kuulemma ole kauheasti "tekemistä" ja saarella on vain yksi taksi. Ihanan rentouttava oleskelu siis tiedossa.
Folegandrokselta suuntaamme viereiselle Milokselle, jossa riittää kuulemma ihania rantoja ja poukamia pitkäksikin aikaa tutkittavaksi.
Ja lopuksi siis Ateenaan kulttuuria ammentamaan.
3

Makroviikot - lomalla

Makroviikot ja aiheena Lomalla
8

Ensimmäinen päivä rouvana

Tältäkö se sitten tuntuu...

ruusuilla tanssimista
shamppanjaa ja vaahtokarkkeja
matkalle lähdön odotusta
hemmottelua isolla H:lla
luottamusta
tukea ja turvaa
hellyyttä ja läheisyyttä

ROUVANA oleminen nimittäin!
kuvassa rouvan huomenlahja! iiiks! tykkään!


Nyt sushille ja pakkaamaan!
34

H-hetki

Tänään...häät nimittäin!
Sanotaan Tahdon, aloitetaan elämä virallisesti yhdessä...
ja tapahtuupa siinä samalla myös omasta tutusta sukunimestä luopuminen! Jaiks, kun jännittää!
37

Häät mielessäin

Parina viimeisenä yönä on ollut aika levotonta nukkumista...taitaa olla hääjännitystä. Jännitystä lievittääkseni askartelin vielä pari koristelua häihin. Hih!
 Arvaatte kai mistä nämä sydänkoristeet on tehty? No, vanhoista värikartoista tietysti...
 Muutama viiri karkkibuffaan
 ...niin ja eläimiäkin piti vielä maalata...nämä myös karkkibuffaa koristamaan
11

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator