vie jolie

Sunnuntaiaamiainen
Meidän ensimmäinen seinätarramme Pinosta - vie jolie. Tarra on ensimmäinen asia, joka näkyy, kun astuu ulko-ovestamme sisään.

6 comments

Colores said...

delicious breakfast

Pia said...

Hei,
muistelin sinun joskus kertoneen kuvaavasi canonilla ja 50/1.4 usm.
Toimiiko tuo objektiivi esim matkalla yleisobjektiivina, vai onko matkassa muitakin...?
t. pia

Absolutely white said...

Pia: Minulla ei ole 50/1.4, vaan 35/1.4. Matkalla mukana minulla on yleensä aina tuo 35/1.4, joka on lempparilinssini sekä 85 mm/1.8...ja joskus otan mukaan myös makroni, joka on 100 mm/2.8. Seuraavaksi ajattelin ostaa juuri tuon 50 mm, mutta pähkäilen vielä 1.4:n ja 1.2:n välillä, kun niissä on aika iso hinnanero.

Pia said...

Hei, okei... muistin siis aivan pieleen.. tulit mieleeni kun aamulla hesaria luin ja rajalan iso mainos oli etusivulla. siinä on tarjouksessa tuo 50/1.4 pe2.3. ja pähkäilen sen ostamista. mutta pitäisi saada joltain jo sen omistavalta käyttökokemusta :)

t.pia

Absolutely white said...

Pia: Katsoin myös aamulla sitä Rajan tarjousta ja sitten kävin katsomassa, että paljonko sama linssi maksaa suosikkikamerakaupassani eli cameranu.comissa...ja siellä se oli normaalistikin halvempi. Olen ostanut sekä kameran runkoni, että kaikki linssini ko. verkkokaupasta ja kaikki on toiminut aina aivan loistavasti eli suosittelen kyseistä verkkokauppaa.

Pia said...

Kiitos vinkistä!! :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator