E-magazines - photography

Olen aikamoinen valokuvausta koskevien sähköisten lehtien ja ohjekirjasten ostaja. 
Koska en ole käynyt ainuttakaan valokuvauskurssia, mutta haluan koko ajan oppia valokuvauksesta lisää, 
ovat netistä saatavat ohjeet, kurssit ja lehdet todella arvokkaita tässä oppimisprosessissani. 
Tässä muutama ehdoton nettilehtisuosikkini, jotka ovat kaikki englanninkielisiä: 
Lemonade and lenseshttp://www.lemonadeandlenses.com/issues/
Lehti maksaa 5 dollaria ja se tulee pdf-muodossa. Uusimmassa numerossa kerrotaan mm. ihon sävyn korjauksesta Photoshopissa, perhe- ja lapsikuvauksesta, tarkoituksen löytämisestä jne.

Ilmainen hääaiheinen lehti. Jos Style me pretty -nettisivusto on sinulle tuttu, niin tsekkaa myös tämä sähköinen lehti, ihania kuvia ja inspiraatiota!

Yhden suosikkikuvaajistani (tanskalainen Christina Greve) ilmainen valokuvauslehti, joka kannattaa ehdottomasti lukea läpi. Tosi kivoja kuvia ja vinkkejä valokuvaukseen.

Toinen ilmainen hääaiheinen lehti, hienot kuvat.

Yksi ehdottomista suosikeistani on Design Aglow:n julkaisema valokuvauslehti, jossa on aina paljon vinkkejä ja toisten valokuvaajien haastatteluja, heidän studioidensa esittelyjä, markkinointimateriaaleja yms. Lehti on näistä kaikista kallein ja yksi numero maksaa 30 dollaria. Lehti tulee pdf-muodossa.


Toivottavasti saat näistä joistakin inspiraatiota omaan valokuvaukseesi! Entä onko sinulla joku valokuvausaiheinen sähköinen lehti, jota luet ja suosittelet?

1 comment

Rimma said...

Täällä toinen itseoppiva harrastelija. Kiitos näistä lehtivinkeistä! Ehdottomasti tsekkaamisen arvoisia. Juuri ostinkin tämän kirjan:

http://www.docendo.fi/tuote/951-0-35534-8

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator