Luonnontieteellinen museo ja uusi kamera

Kartutin valokuvauskalustoani ns. kakkoskameralla eli ostin uuden ihanan 
Olympuksen OM-D E5:n hopeisella rungolla sekä siihen 45 mm/1.8 linssin näin alkajaisiksi. 
Kamera on siis mikrojärkkäri (?) ja todella, todella ihana sellainen!
Tämä Olympus on kevyt ja pienikokoinen,
joten se on helppo ottaa joka paikkaan mukaan...
ja kuvan laatu on aikas ihana.
Ensimmäiset testikuvat otin Luonnontieteellisestä museosta. I like it!

8 comments

Sofié said...

Minulla on tuo Olympuksen EP-M mini 1 ja pidän siitä ihan hirmuisen paljon. Kamerastani löytyy tuo sama linssi ja sillä saa kyllä aika kivoja kuvia :)

Nannas said...

Voi, kun vaikuttaa hyvältä ostokselta. Kaipaisin kovasti itsekin jotain pienempää kameraa, jonka voisi helposti sujauttaa laukkuun.

Linnea / pigeonnaire said...

Kauniita kuvia!

Minä olen käyttänyt kohta vuoden onnellisena Olympuksen PENiä, sekin on ihanan pieni ja kätevä.

Ja muistinpa, että en ole nähnyt vielä uutta luonnontieteellisen museon eläinnäyttelyä. Pitäis.

Riina said...

Kiva, juttu! Nyt saat otettua ihania korukuvia!

Domi said...

Voihan hitsiläinen miten kiva postaus. Juurikin kun olen muutaman kuukauden pähkäillyt oman Olympus E510 vaihtoa "tuoreempaan".. Putketkin saisi kiinnitettyä kuulemma konverttereiden avulla näihin mikroversioihin. Täytyy taas tutkailla aihetta lähempää. Suurimmaksi osaksi, kun kuitenkin kuvaan makrolla tai telezoomilla, niin varsinkin tuolla toisella kokoa on jonkin verran..

Eerika said...

Voi apua mikä postaus! Täällä podetaan kauheaa kameranvaihtokuumetta (perus flunssakuumeen lisäksi) ja nyt miun lämpö nousi ainakin 100. Siis enkö ostakaan uutta runkoa, vaan ostankin tällaisen superminin, kauniin ja hyvälaatuisen?! huij!

Lumo said...

Onnea uudelle kameralle.

Minijärkkäri on kyllä hyvä valinta, kun kameraa haluaa kantaa mukana joka paikkaan. Järkkäri jäisi itseltäni kotiin esim. ravintolareissuilla. Minijärkkäri mahtuu sirohkoon käsilaukkuun ja sillä pystyy kuvaamaan melko huomaamattomasti.

Absolutely white said...

Sofié: Penit vaikuttavat kivoilta kameroilta tosiaan ja tuo linssi on kyllä tosi hyvä näin lyhyen kokeilun jälkeen ainakin.

Nannas: Suosittelen kyllä noita Olympuksia Penejä (1-3) tai sitten tätä OM-D:tä, jos haluaa todella hyvälaatuisen ja pienen järjestelmäkameran.

Linnea: Kiitos! Luonnontieteellinen on niin ihana jo pelkästään paikkana eli kannattaa mennä katsomaan uusi näyttely.

Riina: Niinpä!

Domi: Tutkailepa tuota OM-D:tä vaihtoehdoksi, koska se on todella hyvä. Itsekin luin kaikki mahdolliset arvostelut eri merkkien näistä minijärkkäreistä ja päädin Olympukseen.

Eerika: Niin, aika vaikeaa on tuo pohdinta, että ostaako uuden rungon vai sitten kokonaan tällaisen ihanan pienen, kevyen ja helppokäyttöisen kameran. Objektiivejäkin näihin alkaa jo löytyä ihan kivasti kunnollisia.

Lumo: Kiitos! Kyllä, huomaan jo nyt kuvaavani enemmän sellaisia asioita, joita en järkkärillä kuvaisi, koska järkkäriä ei tosiaan jaksa kantaa koko aikaa mukana, mutta tämän minijärkkärin taas voi ottaa mukaan mihin tahansa.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator