Hullut päivät ja Balmuir

Olin vakaasti päättänyt olla menemättä Hulluille päiville, koska ajatus siellä tungeksimisesta tämän vatsani kanssa ei liiemmin houkutellut. Koska verkkokauppa ei kuitenkaan oikein toiminut aamulla ja olin jo sopinut lounastreffit muutenkin keskustaan, päätin kipaista samalla reissulla nopeasti myös Hullareilla. 

Suoritukseni kesti noin 30 minuuttia ja siinä ajassa olin ehtinyt ostaa miehelle 5 kauluspaitaa, 2 kravattia, alusvaatteita, karkkia, saippuoita ja pesuaineita sekä itselle että vauvalle, pienen Iittalan vitriinirasian, nahkakäsineet sekä Balmuirin kashmir-huivin. 

Yritin ostaa lisäksi myös kynttilöitä, mutta kassa ei löytänyt niille hintaa,  joten jouduin jättämään ne kauppaan, koska minulla oli tuolloin jo kiire lounaalle. Aikamoinen saavutus tuossa ajassa. Tosin olin katsonut nuo tuotteet aika pitkälle valmiiksi jo kotona eli kävin vain hakemassa ne eri osastoilta.

Heräteostos itselleni oli tuo Balmuirin huivi, jota olen kyllä himoinnut jo kauan aikaa.
Onneksi ostin sen, sillä se on aivan ihana...siis kerrassaan ihanan pehmeä ja mahtava. Valitsin väriksi lämpimän harmaan sävyn, joka vivahtaa ruskeaan. Tekisi mieli olla tuo huivi kaulassa koko ajan, on se niin ihana!
Kävitkö Hullareilla ja teitkö löytöjä?

7 comments

Lumo said...

Mulla on tuo huivi vaaleanpunaisena, se on kyllä ihana. Balmuirin Riikka heilutteli juuri tuon väristä huivia houkuttelevasti edessäni, mutta pysyin kovana huivinostokiellossani... Ostinkin vain käsineet ja suihkugeelin.

Miehellä oli kyllä lähtenyt ihan käsistä, mukaan oli lähtenyt takki, paitoja, neule, hanskat ja kaikenlaista muuta...

Absolutely white said...

Lumo: Muistakin, että olet joskus tainnut Balmuirista postailla. Noita huiveja olisi kyllä ihana olla jokaisessa värissä. :-)

Siskoliina said...

Hei hei,

blogissani on tunnustus sinulle!

http://siskoliina.blogspot.fi/2012/10/i-love-your-blog.html

Absolutely white said...

Siskoliina: Kaunis kiitos! :-)

Cherry said...

Ilmeisesti Balmuir jäi mukavasti mieleen täältä blogistasi, kun näin jo untakin viime yönä, että kipitin Stockalle hakemaan tätä ja kaikki oli jo ihan loppu ;) Näyttää niin lämpöiseltä ja pehmoiselta ja värikin on ihana!

imlacking said...

Onneks täällä lähellä ei oo Stockmannia :D. Tosin aina joka vuosi tulee katottua niitä tarjouksia ja sillon harmittaa kun ei oo lähellä tai ei oo menoa semmoseen paikkaan missä olis.

Absolutely white said...

Cherry: Heh heh...huivi on ihanan lämpöinen ja pehmeä ja ehdoton suosikkini tällä hetkellä! Tekee mieli pitää sitä koko ajan kaulassa.

imlacking: Nythän Hullujen päivien ostoksia pystyi tekemään myös nettikaupassa... :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator