Minna Parikat

Oli pakko kuvata siskoni Minna Parikat... ne sydänkengät, joita itsekin olen joskus ihaillut. 

Toiselle siskolleni tuli melkein perheriita, kun hänen miehensä oli sanonut, ettei ymmärrä Minna Parikoita. Miksi maksaa kengistä niin paljon... No, kaikki korkokengillä kävelleet tietävät sen, että hyvää tuskin saa halvalla. Korkokengissä suunnittelu, lesti, korko jne. asiat ovat tärkeitä, jotta kengillä jaksaa kävellä. 

En ole itse testannut Minna Parikan kenkiä enkä siis tiedä niiden mukavuudesta jalkaan, mutta kauniita ne kyllä ovat. Mä kuljen edelleen mun talvisissa Moschinoissa, jotka on lähes ainoat kengät (saappaat), jotka mahtuvat jalkaani. Jospa toi turvotus jaloista jossain vaiheessa laskisi...

6 comments

Katja said...

Kauniit on kengät! Tota noin, kyllä se turvotus varmaan laskee, mutta jos sun jalkapöytä madaltui raskauden aikana aavistuksen, niin tuskin saat enää mahtumaan vanhoja kenkiäsi jalkaan kuitenkaan. Itselläni on 4 lasta, jokaisesta mentin ½ nroa ylöspäin. Alku: siro 39, nyt 41. Tosin mulla ei kyllä jalka oikeestaan levinnyt, piteni vain.

Crafter's Daily said...

On ne hienot! :)

Hannah said...

Kauniit, kauniit! Juurikin nuo samaiset punaisena ovat täälläkin abineitosen toiveena kevään lakkiaisasuunsa..

Absolutely white said...

Katja: Joo, olen kuullut tuosta jalkapöydän madaltumisesta. En oikein tiedä, että onko mulla tapahtunut sitä vai ei...toivottavasti ei olisi, koska käytin jo muutenkin 40-41 koon kenkiä.

Henna said...

Itse ajattelin panostaa myös Parikoihin, joko valmistujaislahjaksi itselle tai sitten syksyllä synttärilahjaksi, kun tulee pyöreät 30 täyteen. Eikö noin olekin ihan hyvä syy lahjoa itseään :)

Minäkään en ole Parikoita jalkoihini testannut, joten malli selviää varmaan vasta sitten kokeillessa. Jotain melko klassista mallia (kuten nuo Raquelit) ajattelin.

Sewing Princess said...

Love these shoes. Thanks for introducing me to a new to me Finnish designer. Have been following you on Pinterest and did not realise you were based in Finland

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator