Iittalan ALE

En ole oikeastaan käynyt lainkaan alennusmyynneissä nyt kesän aikana. Matkalla Somerolle poikkesimme Humppilan lasitehtaan Iittalan myymälässä ja sieltä tuli tehtyä ale-ostoksia. Nämä mukit ja lautanen olivat niin hyvässä alennuksessa, että mukaani lähtivät. Tilasin myös Iittalan nettikaupasta pari juttua, mutta ne eivät ole vielä saapuneet. Kauankohan niiden postitus mahtaa kestää...? 
Iittala on muuten yksi ihan suosikkini suomalaisista brändeistä ja olen aina niin onnellinen, kun menen esimerkiksi ravintolaan ja huomaan, että astiat tai lasit ovat Iittalaa. Entistä enemmän omatkin kulutustottumukset ovat suuntautuneet suomalaiseen designiin ja sen suosimiseen...niin ja tietysti lähiruokaan. :-)

2 comments

Vekarus said...

Ihania kuvia edellisissä postauksissa!

Samaa minäkin ihmettelin Iittalan alesta ostaessani. Mutta tulivat ne sieltä lopulta.

Minulle oli yllätys, että nykyään se on useimmiten enää se design joka on suomalaista ja itse astiat tehdään muualla :-(

Absolutely white said...

Vekarus: Kiitos! Niin, se on kyllä totta, että astiat varmaan tehdään muualla kustannustehokkaammin kuin Suomessa, mikä tietysti on miinusta. Joka tapauksessa fanitan suomalaisia suunnittelijoita.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator