Parka ja pari muuta juttua

Tässä blogissani en ole oikeastaan yhtään kirjoittanut vaatteista ja muodista. Seuraan muotia kuitenkin koko ajan, ja olet voinutkin sen huomata, jos seuraat Pinterest-tiliäni. Olen pinnannut sinne pelkästään Style-kansiooni jo yli 2 700 kuvaa. Sen lisäksi olen tehnyt omat kansiot mekoille, syysvaatteille, talvivaatteille, kengille, laukuille jne... :-)

No niin, mutta tästä blogistani on tullut muutenkin tällainen "sillisalaatti" nykyään. Tulee postattua vähän kaikenlaista ja välillä tuntuu, ettei tässä hommassa ole mitään punaista lankaa. No, sama meno saa jatkua ainakin toistaiseksi. :-)

Nyt kun olen vauvan kanssa kotona, niin yksi tärkeimmistä jutuista vaatteisiin liittyen on lämmin syystakki. Kun ulkona pitää lenkkeillä rattaiden kanssa, käydä puistossa vähän keinumassa ja ehkäpä olla vähän hiekkalaatikollakin vielä ennen talvipakkasten saapumista, niin tarvitsen niihin hommiin kunnon takin. Itselleni on aika selvää se, että takin pitää olla parka. Minä vain rakastan parkoja! Ja toisaalta takin pitäisi olla riittävän lämmin, että ei tarvitsisi montaa vaatekerrosta sen alla.

Löysin Espritin mallistosta muutaman tosi kivan parkan ja hinnatkin sopivat kotiäidin kukkarolle. Tuo alla oleva musta on ehkä kakkosvaihtoehtoni tällä hetkellä, koska tykkään jotenkin noista napeista ja vyötärön kiristysnauhasta. Pituuskin näyttää pitkälle ihmiselle sopivan pitkältä. En nimittäin pidä yhtään sellaisista keskimittaisista takeista, jotka eivät ole lyhyitä, mutta eivät kuitenkaan puolipitkiäkään, vaan jotain siltä väliltä. Puolipitkän kuuluu mielestäni ulottua polven yläpuolelle.
Toisaalta haluaisin parkaani myös karvakauluksen. Karvakaulus ja lähes täydellinen vihreä väri löytyykin tuosta alla olevan kuvan takista, mutta se on enemmänkin toppatakki kuin parka. Se taitaa silti olla ykkösvaihtoehtoni Espritin malleista. Toisaalta myös tuollainen sininen puolipitkä, kevyt untuvatakki alkoi kiinnostamaan. Huoh! Valinnanvaikeus vaivaa minua usein...

Lisäksi selailin Espritin nettisivustolta vähän muutakin...ja tämä minun on ihan pakko saada! Biker-tyylinen jakku, joka on kuitenkin trikoota. Tätä voisi pitää sisällä, kun haluaa olla cool ja rock. :-) Tämä on just niin minua tällä hetkellä. Taidan pistää tilauksen menemään. Espritillä ei muuten ole lainkaan postimaksuja heidän nettikaupassaan, joten plussaa siitä.
Nyt kun olen karistanut raskauskilot pois, niin nämä vaatejutut alkavat kiinnostaa taas aiempaa enemmän. Tosin raskaana ollessani en silloinkaan käyttänyt mamma-vaatteita, vaan ihan tavallisia vaatteita, joihin vatsa vain mahtui sisälle. :-) Eniten suosin raskausaikana mekkoja ja pitkiä tunikoita. Suurin osa niistä vaatteista on edelleen vaatekaapissani, ja voin käyttää niitä näin normaalikokoisena ollessanikin.

Onko kenelläkään kokemuksia noista Espritin takeista?

5 comments

Marjo said...

Parka olisi itsellänikin etsinässä, ja mielellään juuri karvakaulushupulla ;) Onpas kiva tuo Espritin bikertyylinen jakku, pitänee käydä hipelöimässä.

Marjo said...

Heitinpä sinua muuten (kesä)haasteella : http://melkomustavalkoista.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kesakuvan-haaste.html

:)

Linnea / pigeonnaire said...

Meitsi löysi täydellisen parkan Sokokselta Tom Tailorin puolelta, kaunis vihreä ja sellainen irrotettava lammaskarva sekä hupussa että vuorissa. Ah.

Elisa said...

Mä olen kanssa parkaihmisiä, henkeen ja vereen. Kiitos tästä :)!

imlacking said...

Mä toisaalta itse seuraan aika paljon muotia, mutta en juurikaan pukeudu itse mitenkään muodikkaasti tai siihen mikä olisi "nyt muotia". Toisinaan oon taas ihan ulalla siitä mikä on muotia :D.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator