Joulupuu

Ikeassa viimeksi käydessäni löysin sieltä pienen joulupuun, mutta unohdin tietysti ostaa sille ruukun. Kaikki sopivat ruukut ovat mökillä, joten tein pienen hätävararuukun.
Marimekon raidallisesta paperipussista tuli ruukunkorvike. Puun alle laitoin vain muovilautasen ja mustalla juuttinarulla kiinni. Saa nähdä onko tuollaisena ihan jouluun asti vai löydänkö jostain sopivan ruukun.

2

Keräilyvimma

Minulla on keräilyvimma Sarpanevan Festivo-kynttilänjalkoja kohtaan. Kokoelmistani puuttuu vielä muutama koko. Metsästelen Festivoja aina kirppareilta ja mikäli signeeraus löytyy pohjasta ja hinta on sopiva, niin ostan aina!

Erikoisuutena kokoelmassani on valkoisesta lasista tehty Festivo. Löysin sen Kaivarin kanuunasta alkuperäisessä pakkauksessaan. Niitä kun löytyisi jostain vielä lisää. Saa vinkata!


5

Koruja - jewelry

Nyt on aika taas kaivaa koruntekovälineet kaapista ja alkaa valmistella koruja joulukuun alun myyjäisiä varten.

0

En saa tarpeekseni vihreästä - kirppikseltä

Myrkyn vihreä, tumma vihreä, retro vihreä...ovat löytäneet tiensä meidän kotiin.

Viimeisimmät vihreät hankinnat taitavat olla nämä vihreät pullot ja maljakot kirpputorilta.

Nämä on ostettu ihan muutamalla eurolla kappale eivätkä ole mitään "arvolasia", mutta olenkin ostanut nämä juuri niiden värin ja muodon takia.
Kuvan ottamisen jälkeen tähän settiin on tullut vielä 2 vihreää pulloa lisää!
2

Lankahulluus

Tässä eräänä päivänä kirppiksellä käydessäni minut valtasi lankahulluus.

Yhdessä pöydässä oli kasapäin itse värjättyjä villalankoja ja kaikkea muutakin kutomiseen ja neulomiseen liittyvää. Ladoin syliini lankoja ja kiikutin ne kassalle tietämättä mitä niistä aion tehdä. En todellakaan ole mikään kutojamestari, mutta pari vyyhtiä pääsi jo puikoille. Aloitan helposta eli tuubihuivia ja iisiä pipoa olisi luvassa ainakin.

Miten sitä meneekin vähän niin kuin sekaisin, kun näkee herkullisen värisiä lankoja...? :-)

3

Syksy - olen oppinut

Olen oppinut pitämään syksystä todella paljon. Siihen vaikuttaa varmasti moni asia.

Syksyllä luonto on kaunis väriloistossaan. Rakastan kuvata myös syksyn kurjempaa puolta eli tummaa ja rosoista.

Syksyllä on ihanaa olla vain kotona villasukat jalassa, juoda lämmintä juomaa ja selailla nettiä.  Vaunulenkki sateella on kivaa, kun on kunnon varusteet päällä, kumpparit jalassa ja sadetakki.

Erityisen mukavaa kaikki tuo edellä mainittu on tänä syksynä, kun voin olla kotona eikä minun tarvitse aamulla lähteä minnekään. Rauhallinen, syksyinen aamuherääminen on parasta!

1

COS - suosikkikauppani

Jos voisin ostaa vaatteeni ja asusteeni vain yhdestä kaupasta, valitsisin ehdottomasti COS:n siksi kaupaksi. Vaatekaappini on täynnä COS:n ihania mekkoja ja neuletakkeja. En muista olenko koskaan poistunut COS:lta ostamatta sieltä mitään.

Viime käynniltäni COS:ssa löysin nämä ihanat nahkaiset rukkaset. Nahka on ihanan ohutta ja pehmeää. Nämä sopivat hyvin talven vaunulenkeille.

3

Uusi nimi

Blogini päätti muuttaa nimeään...Absolutely white saa jäädä syrjään ja tilalle tuli Cici.

Absolutely white nimi sai alkunsa aikoinaan siitä, että rakastin valkoista sisustusta. Nyt blogin nimi ei kuvaa enää ollenkaan blogin sisältöä, joten oli aika vaihtaa sitä.

Cicinä minut löytää mm. Pinterestistä: klik

Ajattelin jopa koko blogin hautaamista ja uuden blogin aloittamista, kirjoittamista englanniksi ja kaikkea sellaista. Ehkä se englanninkielinen blogi tuleekin vielä jossain vaiheessa tähän rinnalle tai jopa korvaamaan tämän, mutta nyt jatkan kuitenkin Cicinä eteenpäin.

Ja toivottavasti ehdin ja jaksan ja innostun postaamaan vähän aiempaa useammin. Ja kenties löydän jopa jonkinlaisen punaisen langankin tälle blogille - tai sitten en. Jää nähtäväksi.






EDIT: Tulin vähän myös haikeaksi, kun katsoin vanhoja postauksiani. Ja samalla huomasin, että blogini täyttää kohta 3 vuotta! Aika hurjaa...
4

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator