3 euron löydöt

Ajattelin aloittaa "postaus-sarjan", jossa joka viikko esittelen enintään 3 euroa maksavan viikon löytöni. Ideana on siis se, että yritän joka viikko (tai ainakin joka toinen viikko) löytää jonkun ihanan löydön enintään 3 eurolla ja esitellä sekä sen että ostopaikan täällä blogissa.

Tällä viikolla 3 euron löytöni koostuu useammasta osasta (ja siksi 3 euroa ylittyy hieman):
Söpö valkoinen posliininen sydäntarjoiluastia sekä 2 kpl kristallisnapsilaseja, yhteensä 1,60 euroa. Ostokset ovat Matinkylän Kierrätyskeskuksesta, joka muuten on Suomen suurin kierrätyskeskus.
Jalallinen lasinen tarjoiluastia ja Ikean avaamattomat +365-sarjan lasinaluset, yhteensä 1,80 euroa. Nämä ovat myös samaisesta kierrätyskeskuksesta. 

Ostokseni tekivät yhteensä siis 3,40 euroa eli jos jätetään sydänastia laskuista pois, niin muut löydöt tekevät yhteensä sen 3 euroa. :-) Omasta mielestäni tuli tehtyä ihanat ja edulliset löydöt.

Matinkylän kierrätyskeskuksessa saa kulumaan aikaa muuten vaikka kuinka paljon. Kirjojen ystäville tiedoksi, että kirjaosasto kierrätyskeskuksessa on todella iso! Ja tiedoksi Nobel-kirjailijoiden ystäville, että Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa Helsingissä oli kasapäin Nobel-kirjailijoiden kirjoja ilmaiseksi!!

13 comments

Riitta said...

Hyvät ja edulliset ostokset! Onko tuo Matinkylän kierrätyskeskus auki viikonloppuisinkin ?

Absolutely white said...

Riitta: Matinkylän kierrätyskeskus on auki lauantaisin klo 9 - 15 ja arkisin klo 20 asti.

Lumo said...

Hienoja löytöjä ja hyvät hinnat. Olen käynyt Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa vain kerran ja siellä yllätyin aika kovista hinnoista.

Anonymous said...

ompas hyvät löydöt. ja kiitos vinkistä. mä tietysti vähän blondina kuvittelin, että on olemassa vain yksi kierrätyskeskus... mutta vielä toinen ja tuollaisilla aukioloajoilla! täytynee visiteerata mahdollisimman pian.

Absolutely white said...

Lumo: Totta, että Kierrätyskeskuksissa on kovemmat hinnat kuin esim. kirppiksillä yleisesti. Kierrätyskeskuksissa osataan tietyt tuotteet hinnoitella, mutta jos ei halua niitä juuri sen hetken "hittituotteita" voi niistäkin tehdä edullisia löytöjä.

kerttu said...

oi! tuo jalallinen lasiastia on aivan ihana, kaunis!

Irmastiina said...

Tosi hienot ostokset 3 eurolla oletkin tehnyt..☺

Ellis said...

Ihania löytöjä! Kierrätyskeskukset on kyllä oikeita aarreaittoja. Myös ed. postauksen jalalliset kristallilasit olivat kauniit!

Riina said...

Jep, hyviä löytöjä on! :)

Absolutely white said...

kerttu: Minustakin jalallinen astia on söpö!

Irmastiina: Niin ja jos ajattelee, että mitä nykyisin 3 eurolla saa kaupasta, niin eipäs paljon isoa karkkipussia enempää. ;-)

Ellis: Kierrätyskeskuksista voi tosiaan tehdä hyviä löytäjä.

Riina: Sopiiko mökille?

Viivi said...

Kivat löydöt! Ekaks pitääkin mökille hankkia kahvikupit, viinilasit ja malja Fazerin siniselle;) Sitten voi keskittyä muihin hankintoihin. Kirppareilta löytäminen on niin parasta. Se löytämisen riemu :) sitä ei Stockalta saa, rahallahan saa mitä vaan ( jos sitä on).
Odotan innolla teidän mökin sisustusjuttuja. No, tietysti niitä häitäkin!

Mirka said...

Hienoja löytöjä ja muutenki paljon kaikkee nättiä täällä blogissa <3.

rva ruusunen said...

Ihania löytöjä <3

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator