Helsinki-päivä

Aloitimme Helsinki-päivän Hietsun torilta, joka oli tupaten täynnä ihmisiä. Muutama ihana löytö tuli tungoksesta huolimatta tehtyä.
Seuraavaksi suuntasimme Siniselle verstaalle, jossa myytiin teatterivaatteita ja rekvisiittaa 0,50 sentillä kappale. Löysin vihreän jakun ja emalimukin...yhteensä siis 1 euron!
 Siniseltä verstaalta matkamme jatkui Koffin puistoon. Kävimme Fannyssa hakemassa picknic-eväät.
 Koffin puistossa oli musiikkia ja Pieni suomalainen balettiseurue esiintyi väliajoilla.
 Porukkaa oli kohtalaisen paljon. :-)
Käväisimme myös kauppatorilla ja Espalla...emme kuitenkaan ehtineet nähdä kemistien isoja saippuakuplia, kun he juuri laittoivat tavaroita kasaan meidän saapuessa paikalle.
 ...ja sitten Radio Aallon ilmaiskonserttiin
 Sunrise Avenue!
Matkamme päättyi Töölönlahdelle, jossa luimme hetken vielä kirjaa ennen kotiin tuloa. Pitkä ja kuuma päivä ulkona, mutta oli kivaa!

9 comments

linnea / pigeonnaire said...

Meidän tiedekuntalaiset siellä haalareissaan! Minun opiskelijajärjestöni! :D

Vähän harmitti etten kiireiden vuoksi kerennyt Helsinki-päivän tapahtumiin, erityisesti Espalla olisi ollut pari kivaa keikkaa, mutta kiva nämä oli elää sinun kuviesi kautta eli kiitos!

Absolutely white said...

linnea: Harmitti, että lopettivat isojen saippuakuplien teon juuri, kun pääsimme paikalle. Nimittäin näin vielä autosta, kun niitä tehtiin. Olisi tullut kivoja kuvia! Espalla oli muuten kivalta kuulostava bändi juuri silloin, kun siellä olimme.

Lumo said...

Näyttää hauskalta päivältä. Emem lähteneet tapahtumiin, mutta nautimme Helsingistä eilisen tapaan fillarin selässä ja rullaluistimilla sekä rannalla.

Anonymous said...

Mielenkiintoisia kirppareita. Itse en vain pääse koskaan käymään Helsingin alueen kirppareilla ja varsinkaan noilla suurilla koska käyn vain arkisin töissä Helsingissä ja viikonloppuisin olen Pirkanmaalla.

Mielenkiintoisia olisi olleet noi teatterivaatteet, koska myin tässä jokin aika sitten vanhat vartijan vaatteet huutonetissä yli 200 eurolla. Ilmeisesti ostit aika kasan teatterivaatteita vai mitä?

Ellis said...

Minäkin haaveilin jossain vaiheessa Helsinki-päivästä, mutta matkaa on sen verran paljon, että näin kuumalla ei viitsitty lähteä.
Ihanasti olet saanut poimittua tänne tuon päivän tunnelman, melkein pääsin sinne nyt itsekin!

Ihanaa alkavaa kesäviikkoa!

Absolutely white said...

Lumo: Helsinki-päivän vietto kuljeskellen pyörällä tai rullilla oli varmasti mainio valinta sekin!

Jopo: En ostanut kuin yhden teatterivaatteen, joka sekin tulee "normaaliin" käyttöön. Olisihan siellä kaikenlaista ollut, mutta kun en oikein keksinyt käyttöä. Ostin Sinisestä verstaasta myös emalimukin 50 sentillä.

Ellis: Kiitos! Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

Lauren said...

Sounds like you had a wonderful time!

Kirjailijatar said...

Ai että nautin näistä kuvista, ihana mahtava kesäkaupunki. Ja että pääsitte teatterin poistomyyntiin, voisin ajatella, että olisin tullut siellä ihan ostohöperöksi.

Viivi said...

Miau. Olisinpa saanut olla muukaanaa.. Oltiin möksällä, no kivaa oli sielläkin :)
-Jopolle tiedoksi että kesäisin Hietsun kirppis on auki klo 19.00 asti. Kannattaa käydä fiilistelemässä duunin jälkeen, eikö?

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator