Kuvia sunnuntailta

Joulumyyjäiset menivät kivasti. Myyjillä oli kaikenlaista ihanaa myynnissä. Itsekin sain kympin jos toisenkin kulutettua ostoksiin.
Ihmisiä kävi myös tasaisena virtana todella kurjasta sadesäästä huolimatta. Lempäälän Manttaalitalo on kaunis paikka pitää juhlia ja myyjäisiä eli ensi vuonna sitten uudelleen. 
Kiitos kaikille mukana olleille! 

16 comments

Katja said...

Näyttää just mukavalta paikalta menettää rahansa. Tosin mielummin tuon kaltaisiin tavaroihin kuin halpatuonti-kamaan.

Viivi said...

Voi miten kauniita juttuja! Itsetehdyssä on vaan niin erilainen tunnelma! :) Aion itsekin suunnata ensi viikonloppuna Jyväskylässä pidettäviin joulumyyjäisiin, toivottavasti sielläkin on yhtä houkuttelevia pöytiä. ;)

Absolutely white said...

Katja: Niinpä, ihania joululahjoja olisi ollut vaikka kuinka paljon ostettavaksi. Harmikseni, olin ostanut jo melkein kaikki lahjat ennen myyjäisiä...mutta ostinkin sitten vain kotiin ja itselleni. :-)

Absolutely white said...

Viivi: Se on totta, että itsetehdyissä on ihan omanlaisensa tunnelma! Toivotaan, että Jyväskylässäkin on mahtavia käsityöläisiä koolla!

Laura said...

Kiitos vielä järjestelyistä.

Joku asiakas tosin mainitsi luulleensa ensin tulleensa lestaadiolaisten myyjäisiin, ovat kuulemma olleet yleensä samoihin aikoihin ja ilmoituskin sattui olemaan samantyylinen :)

Lehti-ilmoitukseen olisi varmaankin kannattanut lisätä maininta myyjäisten järjestäjistä, vaikka että käsityöläisten myyjäiset tms. :)

Absolutely white said...

Laura: Oho, emme kuulleetkaan moista. Mietimme tuota, että olisimme laittaneet ilmoitukseen järjestäjistä maininnan, mutta emme keksineet mitään "hyvää". Käsityöläisten joulumyyjäiset olisi kyllä ollut ainakin kuvaava.

Varpunen said...

Ihanan näköistä! Tähän voi vaan taas todeta, että "oi jospa oisin voinut olla mukana". :)

Maanikko said...

Ihania kuvia, oikeaa myyjäistunnelmaa! Tykkää!

Marie Elisabeth's rum said...

Ihanat myyjäiset, olisin tahtonut olla mukana. Kauniita joulukoristeita olet valmistanut! Itse tehdyssä on aina sitä jotain.
Kaunista adventin aikaa :)

~Sara~ said...

Voi kuinka kauniita käsitöitä! Ylimmän kuvan tähdet ovat aivan älyttömän ihania ja mainioita, juuri sellaisia kun olisin itselleni kaivannut jo muutaman joulun ajan! Ilmeisesti meni siis ihan hyvin myyjäiset kurjasta säästä huolimatta?

Lovviisa said...

Ihanoita taravoita ! Kivvaa maanantaita :)

Eerika said...

Onnea onnistuneista myyjäisistä! Onpas ollu paljon kaikkia ihanuuksia myynnissä.. :))

Hanne said...

Varmasti ihanat myyjäiset teillä. Kauniita itse tehtyjä tuotteita, niitä on ilo ostella. Harmi, kun on silloin menoa, kun jotain kivaa tapahtuu. Ehkä sitten ensi vuonna:)
Suloista adventti aikaa!

Henrietta said...

Kaikkee ihanaaa kamaa, toivottavasti jäit plussan puolelle kuiteski etkä shoppaillut kaikilla ansaitsemillasi rahoilla, mulle on joskus meinannut käydä:)

Absolutely white said...

Sara: Kyllä meni ihan hyvin myyjäiset, vaikka todella pelkäsin, ettei kävijöitä tule yhtään, kun sää oli niin mahdottoman huono.

Henrietta: Kyllä jäin kuitenkin vielä plussan puolelle, vaikka ostoksia teinkin...onneksi!

Petra Pauliina said...

Olen ollut tosi pettynyt Brysselin ja Berliinin joulumarkkinoihin - tältä joulumyyjäisten pitää näyttää!!

Ihania tavaroita, tuolla olisin minäkin päässyt rahoistani :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator