Loma ja Madrid

Tänään alkoi loma ja parin päivän päästä matkaamme kesän ensimmäiselle reissullemme, joka suuntautuu Madridiin. 
Kaikki ihanat vinkit tapas-paikoista, shoppailusta ja vanhan tavaran kaupoista ovat taas tervetulleita! 
En ole aikaisemmin ollut Madridissa, mutta työkaverini kertoi pitävänsä siitä enemmän jopa kuin Barcelonasta....
ja Barcelona on mielestäni ihana paikka! 
Loma alkoi tänään Prinsessa-leivoksella ja Muumi-limulla.

3 comments

Ansku said...

Ooooh, Madrid on ihana! Vietin siellä pitkän viikonlopun maalis-huhtikuun vaihteessa, ja tykästyin kovasti. Eniten aikaa meni siihen että ihan vaan käveltiin ympäri kaupunkia päät kenossa, valtavan ihania rakennuksia!

Ruokapaikoista parhaiten jäi mieleen kauppahalli, Mercado de San Miguel, joka toimi periaatteella viinilasit yhdestä kojusta käteen ja sitten kiertämään kojusta toiseen ja herkkuja nauttimaan, ostereita, oliiveja, juustoja, kinkkuja... Namnam!

Toinen kiva ja kohtuuhintainen ruokapaikka oli tämä: http://www.elmaja.es/#!informacion Nettisivut karseat, mutta ruoka hyvää :) Käytiin seuraavana aamuna vahingossa syömässä siellä aamupalaa (katu oli pikkuisen eri näköinen yöllä ja aamulla), ja myös aamupala oli superhyvää!

Retiron puisto oli myös hieno päiväkävelypaikka. Puistossa tapahtui jatkuvasti jotain, saippuakuplien puhaltajia, nukketeatteria, koirashowta, jne.

Blogistani löytyy muutamia fiilistelykuvia, sen tarkempaa matkakertomusta ei tullut valitettavasti kirjoitettua. http://valssitanssitaidottomille.blogspot.fi/2012/04/elamyksia-espanjassa.html

Ihanaa reissua!

Absolutely white said...

Oih, ihanaa Ansku! Kiitos paljon vinkeistä! Retiro park on ehdottomasti listalla ja mekin ajattelimme pääasiassa vain kävellä ja kierrellä ympäriinsä. Käyn kurkkimassa nuo sinun kuvasi...

Lumo said...

Madridin matkastani on jo vuosia, mitään ravintoloiden ja kauppojen nimiä en enää muista, mutta yksin tekemäni matka jäi kuitenkin positiivisesti mieleen; ruoka oli hyvää ja kaupunki mielenkiintoinen.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator