Seinäkollaasit

Olemme pitäneet asuntomme seinät aika lailla valkoisina ja puhtaana tauluista, julisteista, hyllyistä tai muista seinään laitettavista "koristeista". Toki muutamia tauluja ja koukkuja löytyy meidänkin seiniltä.

Washi-teippeilystä innostuneena aloitin tänään tekemään kahta erilaista seinäkollaasia. Toinen kuvakokoelma tulee eteiseen ja tarkoituksena olisi tehdä kollaasista kokonaan mustavalkoinen. Pitää vielä kaivella korttivarastoja ja selailla lehtiä, jotta kokoelmasta tulee mieleinen.
Kirppikseltä olen aikoinaan ostanut kullanväriset pienet kehykset, jotka nyt maalasin turkoosiksi. 
Kehyksiin tulee vielä toinen maalikerros, mutta innokkaana kokeilin jo nyt miltä kehys näyttäisi työpöytäni vieressä olevalla seinällä yhdessä muutaman turkoosin sävytteisen kuvan kanssa. Hyvinhän se siihen mielestäni sopii. Tämäkin kollaasi vaatii vielä hiomista ennen kuin se on valmis.
Näitä kollaaseja on kyllä hauska tehdä, kun kuvien paikkaa voi vaihtaa mielensä mukaan ja lisäillä aina kuvia tai muuta kivaa, kun tulee inspiraatio. 
Ja mikä parasta...seinään ei jää näistä jälkiä!

3 comments

Veera said...

Onpa pirtee, hyvältä näyttää! Tosi ihana masukuva muuten aiemmassa postauksessa <3 Ei ole enää pitkä aika meillä kummallakaan! :)

aana said...

tosi kivan näköistä. olisinkin kysynyt että pysyykö tuo kehys oikeasti pelkän teipin varassa? ja mistä olet ostanut/tilannut noita teippejä? googlesta katsomalla varmaan selviää ostopaikkoja, mutta onko sulla ollut joku suosikkipaikka?
kiitos jos vastailet ja onnea odotukseen <3

Absolutely white said...

Veera: Kiitos! Jep, odotan jo innolla, että pikkuinen syntyy. Ihanaa loppuodotusta sinulle!

aana: Kyllä kehys tuntui pysyvän teipin varassa seinässä. Tosin taidan laittaa sen parista kohdasta kiinni sitten, kun varsinaisesti laitan sen seinälle. Olen ostanut teippejä ulkomaan matkoilta jo "aikojen alussa", mutta Suomessa niitä saa nykyisin jo aika monesta paikasta, esim. sisustuskaupoista, ainakin pääkaupunkiseudulla. Teippitarhasta (www.teippitarha.fi) voi tilata netin kautta ja heiltäkin olen näitä teippejä ostellut.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator