Ostoksia

Ostin viime viikolla aivan ihanan kirjan, joka kertoo Oopperamme historiasta aina vuodesta 1911 lähtien. Kirjan on kirjoittanut Kansallisoopperan päädramaturgi Juhani Koivisto. Kyse ei ole perinteisestä historiakirjasta, vaan ehkä normaalia viihteellisemmästä sellaisesta. Aloitin kirjan lukemisen jo heti eilen ja siinä on kyllä mainioita tarinoita Suuresta talosta ja Suurista persoonista. Mikäli Ooppera ja kulttuurihistoria kiinnostavat on kyseinen kirja oiva luettava. Kirjassa on lyhyitä kirjoituksia ja niihin liittyviä vanhoja kuvia arkistoista. Kirja sisältää myös "paljastuksia", joita aiemmin ei ole kerrottu.
Kirja kertoo elämästä suuressa tunteiden talossa. Kerrassaan Ihana! 
Kävin viime viikolla hakemassa myös Verkkokaupasta uuden objektiivin. Elämäni ensimmäinen makro-linssi, toivottavasti saan sillä ihania makrokuvia.
Lisäksi muutama kirjaostos kirppikseltä viime viikoilta.

2 comments

arleena said...

Kuulostaa nimensä perusteella mielenkiintoiselta tuo Seppäsen Hullu työtä tekee. Kuljen silmät avoinna, jos löytäisin sen.

Alempana oli kauniita hääkuvia. Häät ovat niin ikimuistettava tilaisuus, että tunnelman saaminen kuviin on hieno juttu. Kannattaa kuvaajan paneutua.

Maketsu said...

Onnee uudelle makrolle, se avaa uusia mahdollisuuksia.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator