Ravintolauutuus - Kitch

Testasimme lauantaina meille uuden ravintolan tai oikeastaan baarin nimeltään Kitch. Baari sijaitsee Yrjönkadun ja Eerikinkadun kulmassa.
Ekologisen baarin ruokalista koostuu tapaksista, salaateista, pastoista ja burgereista.
Olin koko viikon ollut salaattilinjalla, joten en voinut vastustaa kiusausta, vaan tilasin listalta KitchBurgerin, joka sisälsi naudan jauhelihapihvin, vuohenjuustoa, tapenadea, suolakurkkua, tomaattia ja salaattia (13,90 euroa).
Burgeri oli ihan jättikokoinen ja todella hyvän makuinen...no emme sitten syöneet koko päivänä enää mitään tämän burgerin jälkeen.
Paikka on kalustettu kierrätetyillä kalusteilla tuoden retrofiiliksen tilaan. Olemme yrittäneet aiemminkin päästä syömään kyseiseen baariin, mutta se on ollut aina tupaten täynnä. Nyt olimme heti puoli tuntia avaamisen jälkeen paikalla ja mahduimme hyvin syömään. Kannattaa varata pöytä, mikäli haluaa olla varma siitä, että mahtuu syömään haluamanaan ajankohtana.

7 comments

Anne said...

Aika tuhdin, mutta myös tosi herkullisen näköinen burgeri. Kiitoksia ravintolavinkistä! Ai kun pääsisikin vähän irroittautumaan arjesta ja testailemaan uusia ravintolatuttavuuksia...

Absolutely white said...

Anne: Joo, se oli kyllä tuhti. Kun annos tuli pöytään vähän kadutti, että miksi otin burgerin enkä salaattia...mutta en sitten syönyt koko annosta, vaan mies auttoi syömisessä. :-)

Anonymous said...

nam, näyttää kyllä hyvältä! Miks se salaatti olis ollut parempi? Entäs ne tapakset, kannattaako niitä maistaa siellä?

Emsu

Absolutely white said...

Emsu: No, salaatti olis ollut kevyempi! Mietittiin aluksi myös tapaksia, mutta kun ei osattu päättää, niin ajateltiin testata burgereita. Ei siis olla syöty niitä tapaksia.

Lumo said...

Enpä tuosta tiennytkään! Helsinkiin tuntuu putkahtelevan jatkuvasi uusia kivoja pikkuravintoloita, mikä onkin hyvä juttu.

Itse en ainakaan kaipaa persoonattomia ja mauttomia Chicoseja ja Rossoja, vaan juuri tuollaisia pienyrittäjien persoonallisia paikkoja.

Mirjami said...

Kiitos vinkistä. Saattapi olla, että Suomen reissullamme kokeilemme tätä paikkaa :) Pitää käydä katsomassa josko heillä olisi nettisivut.

Absolutely white said...

Lumo: Itsekin suosin näitä pieniä ravintoloita, joista yleensä saa mahtavaa ruokaa.

Mirjami: Ehkä jo löysitkin, mutta Kitchillä on todellakin nettisivut, joista löytyy mm. menu eli www.kitch.fi

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator