Under Construction

Mietiskelen, että olisikohan syytä laittaa tämä blogi kokonaan jäihin tai sitten ainakin suuren muutoksen alle...?
Tuntuu, ettei ideoita postauksiin synny...tai olisihan niitä, mutta aika ei tahdo riittää niiden kunnolliseen toteutukseen. 

Olen vähän ajatellut toisenlaisen blogin perustamistakin...Tämä blogi on nyt ainakin hetken aikaa "Under Construction" ennen kuin päätän tämän lopullisesta kohtalosta.
Construction kirjain-juliste on hankinta New Yorkin kirppikseltä.

11 comments

~Sara~ said...

Ihania kuvia ja edelliset New Yorkin löydöt näytti aivan ihanilta! Toivottavasti et kuitenkaan kokonaan häviä blogimaailmasta!

Linnea / kujerruksia said...

Tuntuu että blogiväsymystä on ilmassa, tsemppiä kuilun yli pääsemiseen. Sinua tultaisiin kaipaamaan täällä. :)

Akissfromthepast said...

noo löysää vaikka postaustahtia.. minä kirjoittelen kun ispiraatio iskee, niin useamman postauksen kerralla..ja sitten muokkaan niitä kun julkaisen (joskus paljonkin)

toivottavasti et katoa kokonaan täältä, tää on lähtenyt sulla hienosti käyntiin.

Eerika said...

tsemppiä blogiväsyyn! Sitä on liikkeellä siellä sun täällä.. Elä kuitenkaan kokonaan lopeta. Auttaisiko puhdas uusi blogipohja..? :)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Älä kokonaan katoa, väljennä bloggailutahtia tai luo uusi blogi uudella idealla, jos siltä tuntuu. Ihastuttava juliste!

Cici said...

Kiitos, kiitos kannustuksista! Luulen, että en lopetakaan kokonaan, mutta aloitan varmaan uuden blogin uudella teemalla kunhan saan sen aikaiseksi...

Nella said...

Hengähdä hetki ja aloita sitten uudella alustalla, uusin kujein. Olis surku, jos lopettaisit kokonaan!

Sofié said...

Ymmärrän hyvin, että joskus ei vaan yksinkertaisesti jaka tai kiinnosta kirjoitella. Toivon kumminkin, että jatkaisit ihanaa blogiasi <3

Cici said...

reppu ja Sofié: Kiitos! :-)

Satu VW said...

Voihan harmi jos lopetat blogisi kokonaan, toisaalta pieni bloggaus "ähky" on ihan ymmärrettävää. Jos päätät perustaa uuden blogin, käythän täällä ilmoittelemassa uuden osoitteen..? :)

Maketsu said...

Anna itselle ja blogille aikaa. Jos hetken levähtää, niin varmaan intoa taas löytyy. Sun kuvat on huippuja, odotan taas ensi kesän mökkijuttuja. Jos perustat toisen blogin, yhteystiedot mulle myös, thänks. Voimaa ja tsemppiä. Mulla on kans ollut vähä blogiväsy, en ole jaksanut lukea muiden blogeja ( kiireitäkin juu...) Itse päivitän kyllä aika usein, mutta suurin osa on sitä jonniin joutavaa läpinää, mut se on mulle terapiaa ;)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator