Keltaista maanantaita

Pikainen visiitti sunnuntaina Hämeenlinnan suurkirppikselle tuotti tuloksena 
ihanan keltaiseksi maalatun jykevän puulaatikon (5 euroa) 
sekä tummansinisen eläväpintaisen keramiikkamaljakon (40 senttiä). 

5 comments

Katja said...

Mukavat löydöt. Suurkirppis yllättää toisinaan, vaikka minusta on jotenkin mennyt alas päin. Viime aikoina tullut ihan liian vähän käytyä siellä tai Kantolan kammarissakaan. Ja nythän siihen Kantolan kammarin viereen on ilmeisesti tullut vielä joku uusi, jonne en oo ehtinyt kertaakaan.

Suveliina said...

Ihanan kirkas keltainen laatikko. Piristää tilaa kummasti, mihin sitten paikkansa löytääkin. Pitäisi itsekkin päästä kirpuille pitkästä aikaa.

Krista said...

Kantolan kammarin viereinen uusi kirppis yllätti positiivisesti, todella siisti ja hinnatkin ihan ok... kannattaa poiketa. Keltainen laatikko todella hieno ja edullinen vastaaviin verrattuna :)

http://harmaamaja.blogspot.fi/

imlacking said...

Kirppareilta tekee välillä vaikka mitä ihania löytöjä ja välillä menee pitkiäkin aikoja ettei löydy mitään. Tai varmasti joka kerta löytyisi jotain, mutta onneksi joidenkin asioiden kohdalla osaa harkita tarvitseeko sitä :D.

Joku keltainen hylly voisi olla tosi ihana. Mä en yleensä oo tykännyt keltaisesta, mutta keväällä ihastuin joihinkin keltaisiin vaatteisiin. Ja mun mummolan vanha pöytä (joka on nyt täällä meillä) on keltainen. Se on jotenkin tosi söpö.

Cici said...

Katja: Oma suosikkinikaan ei ole tuo suurkirppis, vaan Kantolan kammari. Olen käynyt siinä uudessa Kantolan kammarin vieressä olevassa kirppiksessä ja tehnyt sieltä muutaman hyvän löydönkin. Suosittelen siis käymään siellä.

Suveliina: Meidän muuten aika valkoisessa sisustuksessa keltainen piristää kummasti!

Krista: Joo, olen käynyt siellä itsekin pari kertaa ja ollut tyytyväinen sieltä ostamiini löytöihin. Se ei vain ole sunnuntaisin auki. :-(

imlacking: Kokeilepa ihmeessä keltaista sisustuksessa, se on ihana väri!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator