Pääsiäinen on nyt ohi ja kameran muistikortti taas tyhjennetty.
Sisko auttoi äitiä pääsiäisruokien teossa ja hyviähän ne olivatkin.
Pääruuista (lammasta, lohta ja salaattia) ei tullut otettua kuvia,
joten tässä nyt vain alkuruuat ja jälkkäri esittelyssä.
Alkuruokina olivat herkulliset vuohenjuusto-yrttipalat sekä tomaatti-mozzarellabruchetat.
Jälkkäriksi aivan ihanaa Pavlovaa muunneltuna + itsetehtyä jäätelöä, josta unohdin myös ottaa kuvia.
6 comments
Näyttääpäs herkullisilta! Itselläni jäi kaikki pääsiäisruuat kuvaamatta, kun ne ahmittiin niin nopeasti napohin. :)
Nam:-)
Onpa herkkullisen näköisiä alkupaloja, tarkempi ohje olisi kiva :)
Anu: Pitää kysyä siskolta, jos hän raottaisi tarkempaa ohjetta.
Tosi kiva, jos siskosi vinkkaisi ohjeesta :) Jään odottelemaan.
Alkupalojen ohjeet on otettu Chicling-blogista, täältä:
http://chicling.blogspot.fi/2012/06/pienta-suolaista.html
ja täältä:
http://chicling.blogspot.fi/2012/09/akasia-aamupalapoydassa.html
Kannattaa kokeilla, tosi hyviä!
Post a Comment