Kevätkukkia

Olen todella myöhään liikkeellä kukkien laittamisen suhteen. Ostin parit orvokit, ruusun sekä minitulilatvoja. Näillä aloitan takapihan "puutarhan" laittamisen. Lisäksi ostin alesta kukkasipuleita, joiden maahan/purkkiin laittamisella taitaa olla jo vähän kiire.

4 comments

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Yleensä tässä vaiheessa olen jo istuttanut parvekelaatikoihin kukkia, nyt parvekkeella on "vain" viisi kukkaa ruukuissaan. Ehkä ensi viikolla haen kukkia lisää ja yrttejäkin.

Rouva M said...

Kaunista!
Hei, olen lähdössä Köpikseen minilomalle ja löysinkin täältä kivoja vinkkejä matkalle, kiitos erityisesti hautausmaa-vinkistä, sinne! :)
Olisin kysynyt kukka-asiasta kun mainitsit että toit pioneja Suomeen, toitko ne käsimatkatavaroissa? Pääseekö niiden kanssa turvatarkastuksesta läpi ongelmitta vai laitoitko kukat ruumaan?
Haaveilen nimittäin myös pioneista.. :)

Cici said...

Rouva M: Kiitos! :-) Toin pionit käsimatkatavaroissa. En nyt enää muista, että yritinkö piilotella niitä jotenkin vai kannoinko vaan reilusti kukkapuskaa kädessäni. Sen muistan kuitenkin, että mitään ongelmia niiden kukkien tuomisen kanssa ei ollut. Ihanaa matkaa!

imlacking said...

Ihania.

Itse aloittelin juurio uutta blogia johon ajattelin tehdä kaikki kesäaiheisia juttuja. Toki kirjoittelen tuonne vanhaankin blogiin, mutta käy katsomassajos kiinnostaa :).

http://kesainen.blogspot.fi/

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator