Uusi nimi

Blogini päätti muuttaa nimeään...Absolutely white saa jäädä syrjään ja tilalle tuli Cici.

Absolutely white nimi sai alkunsa aikoinaan siitä, että rakastin valkoista sisustusta. Nyt blogin nimi ei kuvaa enää ollenkaan blogin sisältöä, joten oli aika vaihtaa sitä.

Cicinä minut löytää mm. Pinterestistä: klik

Ajattelin jopa koko blogin hautaamista ja uuden blogin aloittamista, kirjoittamista englanniksi ja kaikkea sellaista. Ehkä se englanninkielinen blogi tuleekin vielä jossain vaiheessa tähän rinnalle tai jopa korvaamaan tämän, mutta nyt jatkan kuitenkin Cicinä eteenpäin.

Ja toivottavasti ehdin ja jaksan ja innostun postaamaan vähän aiempaa useammin. Ja kenties löydän jopa jonkinlaisen punaisen langankin tälle blogille - tai sitten en. Jää nähtäväksi.


EDIT: Tulin vähän myös haikeaksi, kun katsoin vanhoja postauksiani. Ja samalla huomasin, että blogini täyttää kohta 3 vuotta! Aika hurjaa...

4 comments

Sisustus COCO said...

Kiva uusi nimi :)

t.Sanna

Cici said...

Kiitos Sanna! :-)

Unknown said...

Välillä tulee tarve uudistua. Minäkin pohdin lopettaisko bloggauksen. Ideat ja innostus on hukassa. Ainakin tauko tekisi hyvää.

Petra said...

Marjukka: Todellakin. Pohdin jo aiemmin, että josko laittaisin lipun luukulle. Se pohdinta myös johti siihen, että osa "vakkarilukijoista" lopetti blogini seuraamisen. No, sisältö on ollutkin tässä jo jonkin aikaa hukassa, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa taas parane. :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator