Burberry - joululahjalista


Muutama tärkeä joululahja on vielä ostamatta, ja tämä nettikauppojen selailu käy melkein työstä. :-)

Haluaisin ostaa kaikille läheisilleni jotakin luksusta, mutta toisaalta käytännöllistä ja ajatonta. Burberry on yksi suosikkimerkeistäni "luksus"-kategoriassa.

Joulun alla mieleeni tulee aina eräs New Yorkin matka, jolta ostin ensimmäisen Burberryn cashmir-huivini. Ja vaikka hintalappu hieman kirpaisi, niin voi sitä onnellisuuden tunnetta, kun kuljin Sohon Burberrystä kädessäni ihana paperikassi, jossa tuo huivi oli silkkipaperiin käärittynä. 

Onnelliseen elämään ei välttämättä tarvita tuollaisia luksushetkiä, mutta en voi väittää, etteikö tuo tunne vieläkin nosta hymyä huulilleni. Ensimmäisen Burberryn cashmir-huivin jälkeen ostin myös toisen, koska nuo huivit ovat vain niin ihania, pehmeitä ja lämpöisiä. Itselläni on vaalean harmaa ruutuhuivi sekä tumman ruskea - täydelliset värit ja materiaali.

Olen myös himoinnut Burberryn laukkua itselleni, mutta vielä en sellaista omista. Alla muutama oma laukkusuosikkini Burberryn tämänhetkisestä mallistosta. Pitäisiköhän laukusta kirjoittaa ihan joulupukille asti? ;-)

Keräsin alle myös kollaasin virtuaalisista lahjoista läheisilleni. Nämä ihanat Burberryt löytyvät Nordstromin valikoimasta, joka on muuten todella laaja! Löysin Nordstromin nettisivuilta niin paljon kaikkea ihanaa, että tuli oikein vaikeus valita parhaat Burberryt tähän kollaasiin. Nordstromilta saa ostettua myös Suomeen!

Isälle ja miehelle vyö, tytöllemme hame, siskon pojalle pienet tossut, siskoille kellot ja  balleriinat, äidille nahkahansikkaat ja saappaat...ja itselle tosi makeat kumpparit. Voih, kunpa olisikin varaa oikeasti ostaa tällaisia luksuslahjoja kaikille!
Oih, ja nämä shortsit on makeet!


Oletko sinä Burberry-ihmisiä vai onko merkin ruudut liikaa?

* Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

No comments

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator