Lisää päiviä viikonloppuun...

Tämä viikonloppu meni aivan liian nopeasti ohi. Lauantaina oli oikein vilskepäivä enkä ehtinyt tehdä kaikkea suunnittelemaani. Ehdimme kyllä käymään äänestämässä ja Hulluilla Päivillä ruokaostoksilla. Lisäksi ostin uuden iMacin ja laitoin sen käyttökuntoon. Niin, ja tietysti kävimme siellä hääpaikallamme tutustumassa ja juttelemassa käytännön asioista. Siellä näyttää ihanalta myös näin "talvisissa" maisemissa.
Makroilu jää valitettavasti alkuviikkoon ja se hieman harmittaa, koska viikonloppuna olisi saanut hyviä kuvia, kun aurinkoa riitti. Kuntosalille pääsin onneksi tänään. Tänään olimme myös nauttimassa kulttuuritarjonnasta Helsingin Kaupunginteatterin hyväntekeväisyystilaisuudessa "Parhaat Palat". Lavalla oli upeita esityksiä, joista parhaimpina mieleen jäivät ilma-akrobaatti, improvisaatioryhmä ja upeat monologit. Lisäksi alun tanssiesitys oli myös koskettava.
Tein tänään pitkästä aikaa myös muutaman korun. Voi, kunpa viikonloppu ei olisi vielä ohi...ja voisi tehdä vielä kaikki ne muut asiat, jotka jäi tekemättä...

11 comments

jade said...

Kauniita kevättalvisia kuvia, mistä päin meren rannalta kuvat ovat? Kun näytti niin tutulta :)

Absolutely white said...

jade: Kuvat ovat Villa Vuosannan takapihalta Vuosaaresta.

Lumo said...

Vaikka perjantai olikin etäpäivä ja ehdin maalla tehdä muutakin kuin töitä, vilahti viikonloppu kuitenkin vauhdikkaasti kevättä hämmästellessä.

Lohduttelin itseäni, että keväällä ja kesällä on kuitenkin tuloss pitkiä viikonloppuja; pääiäinen, heltqarostai, juhannus, aion muutenkin pitää ylitöitä pois pidennettyinä viikonloppuina ja häämöttäähän heinäkuulla myös viiden viikon kesäloma!

Askartelin itte said...

Kauniita on kuvat, niin kuin korutkin.

Absolutely white said...

Lumo: Totta, pitkiä viikonloppuja on tiedossa tosiaankin noiden juhlapyhien muodossa ja jos ottaa hieman ylimääräisiä päiviä lomaa siihen ympärille, niin saa jo mukavan breikin. Minulla on myös pitkä loma kesällä...sitä odotellessa.

Askartelin itte: Kiitos, kiitos!

Maketsu said...

Paljon olet kuitenkin kerennyt. Näin kevään kynnyksellä on aina jotenkin kiirus, muka... tai siis mulla ainakin...

Absolutely white said...

Maketsu: Joo, kyllähän viikonloppuna tuli aikaansaatua kaikenlaista...

Kirsikka... said...

Kauniita keväisiä kuvia.....ja paljon vielä lunta teillä.
Täällä kaikki lumi on jo poissa, ja eilenkin nautittiin 16 lämpöasteesta..tänään ei mittari noussutkaan enää yhtä ylös!

Absolutely white said...

Kirsikka: Ihan Helsingin keskustassa ei lunta oikein enää näe, mutta tuolla syrjemmällä (eli siis Vuosaaressa) sitä oli vielä. Tosin luulenpa, että lumet ovat sieltäkin jo aika lailla sulaneet viime päivien aikana.

jade said...

No niin, ilmankos näytti tutulta, käyn joka aamu siellä töiden jälkeen kävelemässä..
Kaunista kevään jatkoa!

t. yötyöläinen

Absolutely white said...

jade: Kauniit maisemat kävellä todellakin! Samoin sinulle ihanaa kesän odotusta!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator