Keltaista hulluutta

Olen yleensä ollut vakioasiakas Stokkan hulluilla päivillä, mutta tällä kertaa tyydyin vain käymään pikaisesti aamulla keskustan Stokkalla. En olisi varmaan muuten vieraillut ollenkaan, mutta kuvastossa oli yksi tuote, jota tarvitsimme...nimittäin Kartellin kirkkaat porrastikkaat.
No, tulihan sitä puolen tunnin pyrähdyksen aikana ostettua jotain muutakin; kirjoja iso pino sekä Magisson kakkuotin, jota olen katsellut jo aiemmin. 
Niin, ja pesuaineita sekä oliviiöljyä ja balsamicoa.Viikonloppuna taidamme hakea vielä ruokatarvikkeita, juustoja, mausteita ja sen sellaista.

4 comments

Petriina said...

En uskaltaudu Stockalle tähän aikaan ollenkaan :-/ Pelkään tulevani liiskatuksi.

Hieno pino kirjoja, noista olen vähän kade !

Karoliina / Kirjava kammari said...

Hyviä kirjoja! Ja muutenkin kivaa tavaraa. :)

Minä inhoan Hulluja päiviä ja kaikenlaisia alennusmyyntiruuhkia muutenkin...

Cici said...

Petriina: Kun menee tarpeeksi aikaisin aamulla, on ainakin keskustassa vielä jonkin verran tilaa. Pahimpaan ruuhka-aikaan eli töiden päätyttyä en minäkään Stokkalle enää menisi. Vaikea päättää noista kirjoista, että minkä aloittaisi ensimmäisenä, kun kaikkia tekisi mieli lukea.

Karoliina: Olin ihan innoissani noista kirjoista ja pokkareissa ei ole paha hintakaan, kun kaikki ovat 3,90!

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Nyt tein vain joitain ruoka-ja pikku kosmetiikkaostoksia, jonkinlainen tavaraähky päällä ja haluan myös siirtää jokaisen liikevän pennosen kesälomakassaan.

Ruokaosastolla oli todella pitkät jonot ja osuin kassalle, joka halusi jostain syystä pakata miltei joka ostoksen erikseen hedelmäpussiin, ennen kuin siirsi ne varsinaiselle pakkaajalle...

Nyt olenkin etäpäivällä ja viikonloppua anoppilassa, joten viikonloppunakaan ei tule enää mentyä Stockalle.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator