Aurinkoa

Ihanan aurinkoinen lauantai! 
Tänään on tiedossa kiireinen päivä. Menemme tutustumaan hääpaikkaan ja juttelemaan menustamme, Ikeasta pitäisi hakea koruille ja helmille säilytyskaappi, postissa piipahtaa ennakkoäänestämässä, Stokkalle olisi hyvä ehtiä hakemaan herkkuja viikonlopuksi, tänään pitää ottaa uusi iMac käyttöön ja valokuvat pitäisi tallentaa jonnekin vanhalta iMacilta, kuntosalillakin haluaisin ehtiä tänään käymään ja osallistua viikon makrohaasteeseen eli kuvata ulkoa löytynyt kohde läheltä...riittäisiköhän tuo tälle päivälle ja jossain välissä pitäisi syödäkin. 

8 comments

Unknown said...

Täällä alkoi taivas sinistyä ihan juuri nyt. Joten sitä aurinkoa saadaan sittenkin!

Tuota Macci asiaa olen itse miettinyt viime aikoina. Kohta puoleen olisi laitteiston uusimisaika, ja kovasti kyllä kiinnostaa myös nuo applen tuotteet. Pieni epäilys minulla on ollut jossain vaiheessa lähinnä yhteensopivuus windows tuotteiden kanssa. Tällä on lähinnä merkistystä esim projekteissa, kun suurin osa ihmisistä avaa tiedostot microsoftin tuotteilla.

Vauhdikasta viikonloppua, ja tosiaan, välillä pitää myös ottaa pieni aikalisä ainakin ruokailun merkeissä!

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Kiireinen päivä siis tiedossa, koeta ehtiä nauttia auringostakin...

Itselläni on ehdokas vielä täysin hakusessa, pitäisi siihenkin asiaan perehtyä lähipäivinä...

Karoliina / Kirjava kammari said...

Mukavan puuhakkaalta kuulostaa! Ja aurinko tosiaan hellii tänään. ♥

Annelle halusin sanoa, että minä siirryin Maciin viime kesänä ja olen ollut vähän pettynyt. Tämä kone ei ole millään tavalla parempi tai kauniimpi kuin esim. Sony Vaio, ja juuri nuo tiedostojen lähettelyt PC-ihmisille jne. ovat tuottaneet hankaluuksia. Myös printterin ja ulkoisen kovalevyn yhteensopivuudet etc. Moni muu on eri mieltä, mutta minä vaihtaisin mielelläni takaisin (hyvään) PC-läppäriin.

Leena Lumi said...

Miten ihana kerrostalokuva...

Olimme jo äänestämässä, mutta kiire päivä odottaa, kuten ovat kaikki lauantaimme. Onneksi lauantaipäivä päättyy aina takkahuoneeseen homejustojen, rypäleiden, punaviinin ja leffan äärelle, kunnes suvella ohjelmat muuttuvat.

Mukavaa viikonloppua ja suloisia häävalmisteluja!

Mustaleski said...

Hei! Saako kysyä missä teidän hääpaikkanne on? Itse etsimme nimittäin kuumeisesti sopivaa pääkaupunkiseudulta, ja mikään ei tunnu sopivalta. Haluaisimme juhlia paikan päällä aamuun asti (tai lähinnä vieraat), mutta joka paikasta joutuu lähtemään pois viimeistään yhden-kahden aikoihin :( Myös majoitus juhlapaikalla tai se läheisyydessä olisi plussaa.

uuvee said...

Lauantai kiireet on silti hurmaavia, on "kiire" mutta saa tehä ja mennä ja touhottaa mukavien asioiden parissa.. yleensä ainakin. Näyttää sunnuntaikin aukeavan aurinkoisena! :)

Pajupirtin Kaisa said...

Huh huh, jo oli menopäivä, toivottavasti kerkisitte kaiken♥

Cici said...

Kiitos kaikille kommenteista! Kirjoitin jokaisen kommenttiin oman vastauksensa, mutta bloggeri hävitti ne jonnekin. Höh!

Itse olen ollut tyytyväinen iMaceihin ja ei ole ollut mitään ongelmaa PC-ihmisten kanssa vaihdella esim. word-dokumentteja, koska käytän officea Macissäkin.

Hääjuhlapaikkamme on Villa Vuosanta, Vuosaaressa. Ihastuttava paikka meren äärellä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator