Makroviikko 3

Kolmannella makroviikolla nostetaan makrokuvailun haastetta, kun kuvauksen kohteiksi piti löytää
jollakin tavalla toisiinsa liittyvät kuvat sekä ulkoa että sisältä. Mielikuvitus ei tällä kertaa oikein lentänyt ja kuvista tuli aika vaisuja.
Ulkona
Sisällä
Ulkona
Sisällä
Ulkona
Sisällä
Onkohan sääntöjen vastaista osallistua aina useammalla kuvalla?

13 comments

Petriina said...

Seurailen tätä mielenkiinnolla. Millaisella kombolla muuten kuvaat ?

Tellu said...

Tosi upeita kuvia.

miiwi said...

Hienoja kuvapareja, lintukodit ovat suosikkini.

Laventeli said...

Kivasti keksitty parit.

Absolutely white said...

Petriina: Mulla on Sonyn vanha järkkäri (a300) ja nämä kuvat on otettu Sigman putkella (APO DG 70-300 mm, 1:4-5.6), koska siinä on ainoana macro-ominaisuus. Mulla ei ole varsinaista macro-putkea siis. Muuten toi kyseinen Sigman putki on varmaan huonoin putki, joka mulla on...se on nyt kaksi kertaa vaihdettu kokonaan uuteen, kun se on mennyt rikki.

Tellu, miiwi, Laventeli: Kiitos!

Petriina said...

Kuvailen samanlaisella SIGMAN putkellä :-D ja tykkään siitä tosi paljon. Olen ostanut sen käytettynä ja käyttänyt sitä kaksi vuotta ilman ongelmia. Harmi, että sinulla on ihan päinvastaiset kokemukset :-/ Varsinaista macro-objektiivia minullakaan ei siis ole, haluaisin sellaisen kyllä ( mutta ovat aika hintavia siihen nähden, paljonko sellaiselle olisi käyttöä ).

Absolutely white said...

Petriina: Jos sulla on joku muu kuin Sony, niin kyseinen putki on varmaan tosi hyvä "yleisputki". Sonyn kanssa on nimittäin ongelmia. Harmillista, että luin noista ongelmista vasta sen jälkeen, kun olin jo ostanut putken. Onneksi Verkkokauppa on niin armelias, että tosiaan on vaihtanut putkeni jo kaksi kertaa. Toivon, ettei kolmatta kertaa tule.

Petriina said...

Joo, runkona minulla on Canon EOS 450D. Oletko muuten tykännyt tuosta Sonyn rungosta ?

Tuija said...

Hienoja kuvia! Tuo lehti ja sormikas on kiva oivallus.

Absolutely white said...

Petriina: Joo, tykkään Sonyn rungosta, koska se on pieni...sopii hyvin naisen käteen.

Tuija: Kiitos!

kaari3 said...

Samat sanat, kiusaus on suuri laittaa useampia kuvia. Onko ettei osaa valikoida vaiko että haluaa jakaa? Pidän runsaasta tarjonnastasi! Tammenlehti-rukkanen minun mieleeni eniten parina.. Mutta kuvina kaikki upeita!
Kameran osien kalleudesta en tiedä, mutta kaikki harrastukset maksavat, rahallisesti ehkä, mutta kaiken saa takasin aina mielenilona! Kannattaa sijoittaa :)

Absolutely white said...

kaari3: Niin, minä en ainakaan osaa valita...valintatilanteet ovat joskus niin hankalia, pahin paikka taitaa olla jäätelökioski...että minä maun sitä ottaisi. ;-) Kiitos kivasta kommentistasi!

Krisu said...

Briljantti idea tuo vanha tammenlehti-nahkahanska!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator