Aarre

Sain siskon vanhat balettitossut itselleni...ihana aarre!

5 comments

Askartelin itte said...

Ompas tosi ihanat, miten sisko raaski luopua noista? Mutta onneksi antoi sitten siskolle:)

Irmastiina said...

Ihanat.

Minullakin tyttären ensimmäiset balettitossut olivat aarteena, niin kaunan, kun tytär muutti kotoa....nyt saan niitä ihailla heillä käydessäni...☺

diamond girl said...

Aivan ihanat tossut, oikea aarre!

diamondgirl-janika.blogspot.com

Suveliina said...

Nyt on aika jättää itsestäni jälki blogiisi. Kohta on mennyt koko kesä kommentoimatta. Tämän aamun päätin käyttää lukemalla blogisi koko kesän postaukset. Kuuman teekupposen ja parin voikkarin ääressä se oli taas niin ihanaa luettavaa ja inspiroivia kuvia. Matkakuvat olivat aivan ihania. Meillä on vietetty koko kesä suomessa. Kaikkea ihanaa olet taas askarrellutkin ja kauniita koruja tehnyt. Käyn välillä etyssä niitä ihailemassa. Kirpuiltakin olet tehnyt mukavia löytöjä. Toivottavasti sait myös omia tavaroitasi hyvin myytyä. Joko Tampereen joulumyyjäisten paikat on kaikki menneet? Piti äidille siitä puhua, jos niitä sellariina tuotteita lähtis myymään... Mukavaa alkavaa viikkoa! Ja nuo balettitossut ovat todelllinen aarre. Omani eivät ole kovakärkiset, mutta muisto sekin =)

Absolutely white said...

Askartelin itte: Siskon balettiharrastus jäi niin lyhyeksi, että oli varmaan sen takia helppo luopua eikä taida balettitossut sopia siskon sisustusmakuun tällä hetkellä. :-)

Irmastiina: Balettitossuissa on vaan jotain sellaista ihanaa hempeyttä, jota aina välillä kaipaa elämään.

diamond girl: Eikös olekin! Kiva, kun kommentoit. Käynkin katsomassa blogiasi.

Suveliina: Oi, ihanan pitkä kommentti. :-) Myyjäisiin on vielä paikkoja jäljellä eli jos kiinnostaa, niin voin antaa lisätietoja (sisustushattara@gmail.com).

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator