Ruokailua

Ja ruuan merkeissä jatketaan...viime lauantaiaamun herkut
ja iltapäivällä pitkästä aikaa pizzaa...Carlito'sissa Kluuvissa.
Hyviä vinkkejä Helsingin keskustan uusista ravintoloista otetaan mielellään vastaan!!

9 comments

Sofié said...

Hei!

Kävin tossa Carlitosissa silloin kun italiaanot olivat meillä kyläilemässä ja sen pizzat olivat ainoat ravintolaruoat jotka ystäväni kelpuuttivat :)

He kun ovat vähän ronkeleita. Tyhmänä vein heidät Dennikseen ja kysyin tarjoilijalta, että mistäpäin italiaa omistaja on kotoisin ja hän vastasi että Turusta :D

Katja said...

Minäkin söin pizzaa pitkästä aikaa lauantaina ja silmäpussit ulottui polviin sunnuntaina... Se siitä suolan määrästä, ei pizzaa taas pitkään aikaan. Ei ainakaan ennen seuraavaa kertaa.

Arja said...

Nam pitsaa:-)

Sadeterkuin Arja

Cici said...

Sofié: Me emme käy oikeastaan muualla kuin juuri tuolla Carlito'sissa, kun haluamme pizzaa. Ns. suomalainen peruspizza kinkkuineen, ananaksineen ja muine lisukkeineen ei ole meidän mielestä "herkkua". Kiva, että meillä on samanlainen maku kuin aidoilla italiaanoilla.

Katja: Olen samaa mieltä siitä, ettei pizzaa voi syödä kovin usein...tulee hiilariähky suolan lisäksi.

Arja: Nam, nam...täällä ei juuri nyt sada. :-)

Kirjailijatar said...

Kääk, nyt tuli pizzanälkä. Upean näköinen :) Mukavaa viikkoa sinnekin!

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Carlitosissa oli mielestäni ihna kelpo pizzat, mutta muuten kokemus oli niin takkuinen, että tuskin menen uudestaan. Palvelu oli todella hidasta, ruokia sai odottaa, jälkiruokaa ei tultu ehdottamaan ollenkaan ja laskua sai odottaa tunnin (sekin oli väärin)... Kotini lähellä oleva take out-pizzeria tekee mielestäni ihan samantasoiset pizzat... nän ne kokemukset vaihtelevat.

Tallinnan Vapianossa on ollut hyvät pizzat, ketju on laajentunt nyt myös Suomeen, Mikonkadulle.

Viime aikojen positiivisin ravintolakokemus oli Fredan ravintola Muru, josta kirjoitan tällä viikolla blogissani. Fredalta löytyy myös piskuinen Kolo, johon haluaisin myös syömään.

Kulkukatti said...

Onpas maukkaan mehevä pizza kuvassa!

Oikea italialainen pizza (ja ruoka yleensä) ei olekaan mitään ylirasvaista lötköä toisin kuin suomalaisissa paikoissa. En ole kertaakaan täällä maistanut kauheita rasvapommeja. Italialaiset syövät paljon pastaa ja pizzaa, mutta ovat silti tosi hoikkia.

Kiitos tuosta Helsingin ravintolavinkistä!

kerttu said...

kävin toissa viikolla ravintolassa kolme seppää. oli oikein maukasta ruokaa ja hyvä palvelu, suosittelen!

Eerika said...

carlitoksen pizzat on kyllä kaupungin parhaat, mutta voi miksi ovat lopettaneet alkuruoka-pöydän :(( Jos sushi maistuu, testasin Eat Helsinki viikoilla SUMOn sushin eerikinkadulla, pieni, kiva paikka. Mutta vihreä tee creme bruleetä en kyllä suosittele.. mitä mitä mitä olivatkaan ne marjat siinä päällä. Mutta setti oli nam!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator