Kokeilua

Kokeilin josko blogini olisi taipunut Bloggerin ihanaa uudistukseen eli Dynamic Views -malliin sillä tuloksella, että kaikki vanhat asetukset pyyhkiytyivät pois. Great...nyt mennään sitten eteenpäin näillä "uusilla" asetuksilla.
No, en ainakaan vielä muuta blogin muotoa tuohon uuteen, koska silloin kaikki ihanat linkit oikeasta palkista häviäisivät kokonaan. Käytän todella paljon oikeassa palkissa olevia pikalinkkejä suosikkiblogeihini ja siksi Dynamic Views-malliin siirtyminen ei ole ajankohtaista ennen kuin siihen keksitään joku parannus sen suhteen, että miten gadgetit saadaan malliin mukaan.
Sen sijaan muutin White Lily Design -korublogini kyseiseen muotoon eli nyt näkee helposti kaikki saatavilla olevat korut. Käy kurkkaamassa täällä.

EDIT: Jos haluat kokeilla uudistusta omaan blogiisi ilman, että siitä tulee pysyviä muutoksia, niin kirjoita oman blogisi osoitteen (siis sen http://www.omablogi.blogspot.com/) jälkeen /view/magazine ja katso miten blogisi ilme muuttuu.

12 comments

Sari Kotokunnaalta said...

Kävin kurkkimassa korublogia ja siinä kyllä uusi malli toimi kivasti. :) Itsekin kirosin kokeilun myötä kadonneita asetuksia, mutta tulipahan muokattua sitten blogin ulkonäköä...

Cici said...

Varpunen: Sun blogisi uudistus on mielestäni kiva...omastani en ole ehkä samaa mieltä. :-)

Hanna said...

Mie meinasin äsken langeta samaan kokeiluun, mutta olis joutunu tekemään niin paljon töitä, etten yksinkertaisesti jaksanu. Minä kans käytän paljon noita linkkejä mitkä on reunoilla, niin omassa kuin myös muiden blogeissa.

Cici said...

Hanna: Joo, kannattaa tosiaan harkita, että haluaako tehdä muutoksen vai ei ja senhän voi testata siten, että laittaa /view/magazine oman bloginsa osoitteen perään.

Mirjami said...

Kivalta näytti korublogisi asetukset ja tietty korut!

Cici said...

Mirjami: Kiva, kiitos!

Akissfromthepast said...

Mä en ole testannut ollenkaan vielä sitä juttua kun mietin kans et katoaa varmaan moni sitten. joillakin se on uudistunut upeesti, mut aika sekava..sulla näyttää ihan hyvälle tää uudistus nytten.. miten siis tuo testaus toimii? ihan vaan et kirjoittaa bloginsa osoitteen ja perään tuon mitä kirjoitit ja täräyttää sen tonne hakukenttään tms? :D ei ole ollut aikaa tutustua ja tälläaikataululla huonolle näyttää :D :D
mukavaa päivää sulle!

Norkku said...

Minäkin kokeilin dynamic view:tä, hyvältähän se näytti! Mutta tuo gadgetien tuki on kyllä iso miinus, sen verran paljon olen tottunut niitä käyttämään.

Ja ehkä jotain kustomointimahdollisuuttakin voisi olla, otsikon fontti edes... Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Arnoya Ari said...

Hyvät kuvat ja kiitos testauksesta voin nyt jättää sen väliin.

Tickler said...

Korublogiin sopi uudistus mainiosti. Ja kiitos nopeasta tavasta testata uutta juttua myös omassa blogissa. Vielä harkitsen onko mun juttu muutaa :).

Cici said...

akissfromthepast: Tämä nykyinen pohjani ei siis ole tuo uusi Dynamic views, mutta uusi minulle, koska vanhat asetukset häipyivät taivaan tuuliin. :-) Todellakin voit testata sitä sillä tavalla omaan blogiisi, että vain kirjoitat tuon aiemmin mainitun oman blogisi osoitteen perään tuonne ylös osoiteriville ja painat enteriä ja katsot mitä tapahtuu.

Norkku: Joo, minäkin odottelen kyllä parannuksia ja sitten voisin ottaa DV:n käyttöön.

Ari: Ai, et tykännyt? :-)

Tickler: Kiitos, minustakin uudistus on ihan kiva korublogissa.

Maketsu said...

Tässä juuri se syy miksi en ole edes kokeillut. Miksi kaiken täytyy koko ajan muuttua? Kiitos vinkistä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator